DITT YOGA ASHRAM HJEMME

DONASJONSBASERT ONLINE YOGA STUDIO

KUNDALINI YOGA

Lær eldgamle og tradisjonelle Kundalini Yoga teknikker for indre transformasjon og selvrealisering. 

MEDITASJON OG PUST 

Kundalini Yoga har et rikt utvalg av pranayama og meditasjoner i ulik varighet, stil og intensitet. Her kan du virkelig gå så dypt som du selv ønsker.

YIN YOGA

Yin Yoga øvelser er med å støtte Kundalini praksisen din ved å hjelpe deg å danne dypere kobling med din egen pust.

VELG SELV HVA DU ØNSKER Å GI 


Akaal Yoga blir finansiert gjennom donasjoner fra mennesker som deg! Donasjonene tillater meg å vedlikeholde yoga studioet, legge til nytt innhold i biblioteket og forbedre funksjoner på nettsiden slik at du skal få best mulig brukeropplevelse. Det er satt en minstedonasjon på 108 kr pr måned som er helt nødvendig for at nettsiden skal opprettholdes , anbefalt donasjon er rundt 250 kr pr student.

♡ Takk for din generøsitet ♡

 Velg frekvens 

kr

108

/mnd

Jeg ønsker generøst å bidra med 108 kr pr måned slik at Akaal Yoga kan fortsette det flotte arbeidet.  Jeg forstår at beløpet vil bli fornyet månedlig inntil jeg stopper det selv innen ny forfall.  

kr

540

/mnd

Jeg ønsker generøst å bidra med 540 kr pr måned slik at Akaal Yoga kan fortsette det flotte arbeidet. Jeg forstår at beløpet vil bli fornyet månedlig inntil jeg stopper det selv innen ny forfall.  

kr

1008

,-

Jeg ønsker generøst å bidra med 1008 kr pr år slik at Akaal Yoga kan fortsette det flotte arbeidet. Jeg forstår at beløpet vil bli fornyet årlig inntil jeg stopper det selv innen ny forfall.  

kr

5400

,-

Jeg ønsker generøst å bidra med 5400 kr pr år slik at Akaal Yoga kan fortsette det flotte arbeidet.  Jeg forstår at beløpet vil bli fornyet årlig inntil jeg stopper det selv innen ny forfall.  

Ønsker du å gi et annet beløp? Denne funksjonen er under utvikling, enn så lenge kan du sende meg ditt forslag til : post@akaal-yoga.no. Jeg ser også etter kreativt samarbeid og søker frivillige til å hjelpe med nettsiden eller til å arrangere eventer. Ta kontakt :) 


HVorfor donasjon?

Jeg ønsker å vende fokuset vekk fra moderne markedsføring av yoga til en donasjonsbasert løsning, noe jeg intuitivt og personlig føler meg mye mer tilfreds med. Jeg føler at denne veien fremmer renheten av yogisk praksis gjennom et viktig prinsipp som kalles Seva - Selfless service, hvor fokuset er på noen andre enn deg selv. Du gjør noe uten å forvente noe i gjengjeld, ikke engang erkjennelse. Det er et kraftig verktøy for å lære mer om seg selv, sin personlighet og atferdsmønstre.


Dette VENTER DEg på INNSIDEN

 

YOGA BASICS

Her vil du lære alt du trenger for å komme i gang med yoga og få mest mulig ut av praksisen din. Blant annet vil du lære å utføre de mest populære pusteteknikkene og mantraene korrekt, samt meditere riktig og fokusere bedre. I tillegg vil du få praktiske tips til hvordan du kan forberede deg til yoga timen, hvordan du bør kle deg, hva kan du spise før yoga timen og mye mer! 


Uansett om du har 10 år erfaring med yoga eller er nybegynner, er det ett ypperlig sted å starte med mange gode tips!

ASANA KORREKSJONER

Selv etter 11 års praksis med yoga, oppdager jeg stadig muligheter for å forbedre mine asanas. Det er fort gjort å venne til å praktisere øvelsene feil, som kan i ettertid føre til skade, eller rett og slett ikke gi de fordelene som forventes. 


Her vil jeg lære deg å gjennomføre enkelte asanas mest mulig korrekt, i tillegg gi deg gode tips til hvordan du kan unngå skade.

YOGA SERIER

Yoga seriene fokuserer på å forbedre ett spesifikt område. Det består av en rekke yoga øvelser, pusteteknikker eller meditasjoner som vil føre deg til ett bestemt resultat. Det er ingen teori i disse seriene, kun fokus på å gjennomføre øvelsene, noe som gjør de veldig praktiske og enkle å komme i gang med! 

YOGA VIDEO

Utenom yoga serier, kan du fritt skreddersy din egen yoga praksis etter ønske å behov. Velg mellom ulike kategorier, intensitet, video lengde og nivå.


Du kan finne videoer mellom 3 minutter og helt opp til 2,5 time! Derfor passer yoga settene både for ferske nybegynnere og for yoga lærere som ønsker mer avansert praksis.


Velg mellom Kundalini Yoga, Yin Yoga eller Hatha Yoga basics. 

YOGA KURS

Få en dypere forståelse over hva yoga egentlig dreier seg om ved å ta ett av mine fordypende yoga kurs. Her kan du lære alt fra basics om yoga til veldig dype konsepter av yogisk filosofi. Dette er kurs som virkelig transformere og fordyper din læring og anbefales for alle seriøse studenter. 

YOGISK KOSTHOLD

Hva spiser yogier? Må du være vegetarianer for å drive med yoga? Hvordan rense kroppen?

I denne kategorien vil du lære om yogisk kosthold, yogiske faster og enkle detoxer som bør gjennomføres årlig. Du vil få video oppskrifter og tips til hvordan du kan holde kroppen din sunn og vital året rundt! 

VELVÆRE

Det finnes mange yogiske ritualer som gjennomføres daglig for å opprettholde god helse og ungdommelighet. 


Her vil du få tips til selvmassasje teknikker mot rynker, øvelser som reverserer aldring, morgen og kveld ritualer, samt hvordan du kan velge oljer og røkelser for å støtte din yoga praksis. 

Hva mer? 

QUIZ

Finn ut hvor mye du har lært og utviklet deg ved hjelp av våre spennende og læringsrike QUIZ.

NEDLASTBARE PDF

Last ned sjekklister og PDF filer slik at du enklere kan observere fremgangen din.

OPPGAVER

Utvikling skjer ikke når vi lytter, men når vi setter i praksis det vi har lært. 

SUPPORT

Ved å bruke kommentarfeltene under hver video , kan du få  svar på dine spørsmål direkte fra meg. 

MØT DIN INSTRUKTØR


Julia Stormoen

"Jeg er overbevist over at vi kan bruke den innovative teknologien i dag til å nå ut til millioner av mennesker mye raskere nå enn noensinne. Dette kan absolutt være et av hovedverktøyene til å bidra til en dyp personlig og global vekst. Det er viktig at en og hver av oss har ett verktøy som fører oss til harmoni, god helse og selvrealisering. Derfor lærer jeg bort ALT jeg vet og holder absolutt ingenting tilbake. Vi lærer for å dele og deler for å lære".


Julia er Gründer for Akaal Yoga som er ledende i Norge innen nettbasert yoga undervisning. Hun har holdt over 200 live webinarer rundt om i verden og har hjulpet hundrevis av mennesker til å gå gjennom en transformasjon ved hjelp av yoga, meditasjon, kosthold og livsstil endringer.


Julia reiser mye rundt om i hele verden og samler erfaring fra ulike tradisjoner og verdenskjente yoga mestere. Hun lærer bort Kundalini Yoga og meditasjonsteknikker på nett fra hele verden til hele verden.

LURER DU PÅ NOE?

Under finner du svar på de oftest stilte spørsmålene som kommer inn fra elevene. 

Er det noen forskjell på innhold mellom månedlig og årlig donasjon?

Blir jeg bundet til noe når jeg donerer?

Kan jeg velge et annet beløp enn det som er oppgitt?

Hvor mye bør jeg donere?

Hvor går pengene som jeg donerer?

Hvordan kansellerer jeg?

Hvilke yoga typer underviser du?

Jeg har aldri gjort yoga før, passer dette for meg?

Klar for EN YOGA TIME?

© 2018 Akaal Yoga. All rights reserved.

>