YOGA SETT ( 3 - 30 MIN )
Guide

Kundalini Yoga & kinesisk selvmassasje mot migrene (VIDEO)

På utkikk etter øvelser som raskt kan lindre hodepine og migrene? Prøv disse enkle øvelsene som er av blanding av Kinesisk selvmassasje og Kundalini Yoga.

Kroppen din er ett avansert kart som har blitt studert i evigheter. Ved å lære deg å forstå kroppens organisme, vil du klare å helbrede kroppen din helt fint selv uten noen påvirkning fra utsiden. Dette er en kraft som du har blitt født med. Det høres kanskje umulig ut å kunne helbrede seg fra all sykdom eller mirakuløst noen andre faktisk gjør det, men det er ikke noe annet enn vitenskap og dyp kjennskap til din indre mekanisme som avgjør det. Sitter du på den kunnskapen, så vil ikke hodepine eller migrene oppstå i det hele tatt.

Både hodepine og migrene har en fellesnevner til at de oppstår. Det er gjerne relatert til avspenning, stress, feil kosthold og dehydrering (les om Detox). Ved hjelp av å trykke på spesielle akupunktur punker og massere enkelte områder på kroppen, kan du løse opp spenningen og frigjøre energi flyten. I videoen nede har jeg slått sammen de mest effektive øvelsene i Kundalini Yoga og Kinesisk selv massasje for å gi deg den beste medisinen på markedet! Prøv det ut neste gang du kjenner av migrene anfallet kommer eller at hodepinen ikke går bort.

Finn kilden til problemet for langvarig løsning

Det er viktig å påpeke at disse øvelsene vil ikke kurere eller fjerne migrene eller hodepinen for godt. Dette er øvelser som kan hjelpe deg i øyeblikket. Det kan lindre og fjerne smerten, men ikke eliminere kilden til at problemet oppstår. For å finne kilden og kurere hodepinen for godt, må du vurdere å gjøre endringer i livsstilen og kostholdet ditt.

 

>