YOGA FOR HELSE
Guide

Yoga & kinesisk selvmassasje (VIDEO)

Lesson 1

Hodepine og migrene kan påvirke hverdagen vår i stor grad.
Ingenting slår deg mere flat enn en pulserende og bankende hodepine. Det er ikke snakk om god arbeidsinnsats og motivasjon når slike anfall kommer. Mange av oss prøver å lindre den voldsomme smerten ved hjelp av Paracet, Ibux eller lignende. Men det finnes andre, mer naturlige måter å lindre migrene og hodepine på!

 I denne videoen har jeg slått sammen de mest effektive øvelsene i Kundalini Yoga og Kinesisk selv massasje for å gi deg den beste medisinen på markedet! Prøv det ut neste gang du kjenner av migrene anfallet kommer eller at hodepinen ikke går bort.

Hvorfor oppstår migrene?

Kroppen din er som et avansert kart som kan ta evigheter å studere. Ved å lære å forstå og kjenne kroppen din bedre, vil du kunne klare helbrede den helt fint selv. Dette er en kraft som du har blitt født med. Det høres kanskje umulig ut å kunne helbrede seg fra all sykdom eller mirakuløst når noen faktisk gjør det, men det er ikke noe annet enn vitenskap og dyp kjennskap til din indre mekanisme. 

Både hodepine og migrene har en fellesnevner til at de oppstår. Det er gjerne relatert til spenning, stress, kosthold eller dehydrering. Ved hjelp av å trykke på spesielle akupunktur punker og massere enkelte områder på kroppen, kan du løse opp spenninger og frigjøre energi flyten og blodtilførselen til hjernen. I videoen over har jeg slått sammen de mest effektive øvelsene i Kundalini Yoga og Kinesisk selv massasje for å gi deg den beste medisinen på markedet! Prøv det ut neste gang du kjenner av migrene anfallet kommer eller at hodepinen ikke går bort.

Finn kilden til migrene og hodepine 

Det er viktig å påpeke at disse øvelsene vil ikke kurere eller fjerne migrene eller hodepinen for godt. Dette er øvelser som kan hjelpe deg å lette trykket i øyeblikket. Det kan lindre og fjerne smerten, men ikke eliminere kilden til at problemet oppstår. For å finne kilden og kurere hodepinen for godt, må du vurdere å gjøre endringer i livsstilen eller kostholdet ditt.


Hjalp disse øvelsene deg?

Del gjerne din opplevelse ved å skrive inn i kommentarfeltet under ↓


Pen
>