Kundalini Yoga
Dele
Bilde unike stemme veien til deg selv

Din unike stemme, veien til deg selv

Visste du at du kan bruke stemmen din til å lede energiene gjennom kroppen og at du kan påvirke cellene i kroppen din via frekvensene av stemmen din? Visste du at måten du bruker stemmen påvirker hvordan du ser ut, hvordan du føler deg, tenker og kommuniserer?

Vi bruker stemmen vår til å utrykke oss selv, hvem vi er og hvordan vi føler oss.

Mange av oss er redde for å snakke ut fordi vi har blitt avbrutt litt for mye, fordi vi har fått beskjed om å holde munn eller noen har sagt at det vi sier er bare tull og at stemmen vår er fæl. Som ett resultat blokkerer vi stemmen vår og stenger ute vår sanne natur. Vi stopper opp energien fra å flyte fritt oppover og vi stopper opp vår egen utvikling, vi blokkerer oss selv fra hvem vi egentlig er, vi vil ikke se, vi vil ikke høre. Det er også dette vi projiserer ut i universet og det er slik andre oppfatter oss.

Lyd er en av de sterkeste verktøyene vi har og vi kan forstå så mye om oss selv og andre hvis vi lærer å føle stemmen vår, føle hvor den kommer i fra, føle hva vi projiserer og hva andre projiserer mot oss. Å lære å bruke lyden vil også si å lære seg å lytte og være i full harmoni og aksept med det vi hører.

Mantra er en teknologi som kan hjelpe oss å åpne opp blokkeringene dannet gjennom årene og få oss til å åpne opp og tørre å oppleve oss selv.

Når vi chanter riktig, gir vi sjelen vår en mulighet til å bruke stemmen vår som ett instrument til å utrykke seg selv og bare ett lite lyd av stemmen din i det øyeblikket vil være i stand til å åpne opp hjertet ditt og bringe deg til en guddommelig, ubeskrivelig tilstand av anahat, fordi du forstår hvor unik, enestående og komplett du er.

>