• You are here:
  • Home »

Doner og kom i gang!

Hvis du allerede er medlem, klikk her for å logge inn.

Akaal Yoga blir fullstendig finansiert gjennom donasjoner. Hver donasjon tillater meg å vedlikeholde dette online yoga studioet, legge til nytt inspirerende innhold og forbedre funksjonene på nettsiden, slik at du skal få best mulig brukeropplevelse som yoga student. Her kan du være sikker på at du får den veiledningen og instruksjonen du trenger som nybegynner, så vel som yoga lærer. Du finne over 150 yoga videoer, fordypende nettkurs i yogisk filosofi og steg for steg oppskrifter på yogisk kosthold og detox programmer. 

Som medlem av Akaal Yoga kan du være med på å bygge dette online yoga studioet, ved å komme med tilbakemeldinger og forslag på hvilke yoga videoer eller nettkurs du ønsker at jeg skal spille inn og legge ut. Du kan delta i forumet vårt for å diskutere spennende emner med meg og andre online yoga medlemmer, eller kontakte meg privat for individuell veiledning.

Velg selv hvor mye du ønsker å bidra med og hvor ofte. Sammen kan vi skape et trygt og inspirerende sted for utforsking av eldgamle yogiske teknikker.

✓ Du kan endre beløpet eller kansellere månedlig donasjon når som helst. Engangsdonasjon betyr at du donerer kun en gang og beholder tilgang resten av livet, denne fornyes ikke. 

♡ Takk for din generøsitet ♡

1Detaljer om bidrag
2Betalingsinformasjon
>