Enkel og kraftfull meditasjon

som gir en rask beroligende effekt!

umiddelbar tilgang til denne GRATIS meditasjonen ved å skrive inn mailadressen din under

REGISTRER DEG GRATIS NÅ  OG BEGYNN Å MEDITERE I DAG!


En meditasjon som gjør underverker...

Icon buddha sitende pose - Akaal Yoga

Har en dramatisk beroligende effekt på følelser som  angst, frykt og uro

I meditasjonen bruker vi pust til å roe ned sinnet og få kontroll over følelsene. Pusteteknikken gir en rask linding og langvarig resultat ved jevn praksis.

Blde Yoga pose - Akaal Yoga

Gir en følelse av tilstedeværelse og bedre kobling med intuisjon 

Denne meditasjonen hjelper deg å få kontroll over tankene og dermed skape stillhet og rom til at vibrasjonene av intuisjonen kan komme gjennom. 

Bilde Icon buddha pose - Akaal Yoga

Styrker immunsystemet og virker foryngende på hele systemet

I følge yogisk filosofi, måles livet etter antall pust og ikke etter antall kalender år. Jo dypere du puster, jo mer vital og energisk vil du føle deg og jo lenger vil du holde deg ung.

Om Julia Stormoen

Hundrevis av mennesker har gått gjennom en transformasjon og forandret livene sine ved hjelp av Julia sin veiledning innen yoga, meditasjon, kosthold og livsstil endringer. Julia er ledende i Norge innen nettbasert yoga undervisning og har holdt over 200 live webinarer rundt om i verden. 

"Jeg er overbevist over at vi kan bruke den innovative teknologien i dag til å nå ut til millioner av mennesker mye raskere nå enn noensinne. Dette kan absolutt være et av hoved verktøyene til å bidra til en dyp personlig og global vekst. Det er min lidenskap å hjelpe andre mennesker å oppnå frihet ved hjelp av selvrealisering. Jeg ønsker å se sunne, fredfulle og glade mennesker i mange generasjoner fremover".

Hun reiser mye rundt om i hele verden og samler erfaring fra ulike tradisjoner og verdenskjente yoga mestere. Hun lærer bort Kundalini Yoga og meditasjonsteknikker på nett fra hele verden til hele verden.

Hva mener elevene?

Timene dine er magiske!

♡ Helt fantastisk du er innspirerende, blir rolig å avslappet å høre og se på deg :D Timene dine er magisk å elsker å være med på dem ♡ ILOVE YOU MY FRIEND ♡

profile-pic
Renée Anita Larsen

Utrolig takknemlig for visdommen du formidler Julia!

Er utrolig takknemlig for all den kunnskap og visdom som du Julia formidler i de ulike yoga meditasjonene. Du gir mye av deg selv. Kundalini yoga og meditasjon er til stor nytte for meg i dag. Så tusen hjertelig takk.

profile-pic
Jofrid Ågotnes

Klar til å lære en meditasjon som vil gi deg raske og stabile resultater?

Kom i gang med  meditasjonen nå og få fri SUPPORT i 40 dager!

✓ Ingen forpliktelser

✓ Ingen kjøp

✓ Helt gratis

© 2018 Akaal Yoga. All rights reserved

>