Kundalini Yoga
Dele

Hva er Sadhana? Spirituell yoga praksis for selvutvikling

Hvordan kan Sadhana bidra til dypere selvutvikling?

Sadhana er en personlig spirituell praksis som handler kun om deg og ingen andre. Her møter du deg selv fra alle sider, for den du virkelig er, hvor alle maskene faller av.

De fleste av oss kommer til det stadiet hvor vi ønsker å få mere ut av livet og få dypere kontakt med hvem vi er. Vi søker etter transformasjon og forandring, fordi vi føler at noe mangler.

Hva er Sadhana?

Sadhana er ett effektivt verktøy som tillater oss å oppdage dypere aspekter av hvem vi er og hva vi er i stand til.

Vi ønsker å fronte og utfordre våre svakheter bevisst for å lære å mestre vårt eget sinn og våre følelser. Vi lærer å se en og samme situasjon fra mange aspekter og samtidig utvikle en evne til å påvirke situasjonene rundt oss bevisst.

Sadhana er en spirituell yoga praksis hvor du går gjennom den samme situasjonen gjentagende ganger over en periode.

Hvordan praktiserer vi det?

Sadhana trenger ikke å være noe du fysisk praktiserer, det kan være hva som helst. Måten du spiser på, måter du kommuniserer på, hvordan du sitter, puster eller håndterer dine følelser.

Det kan være ett yoga sett som du har fått av din Guru, eller noe du selv har bestemt deg for. For eksempel å praktisere takknemlighet og medfølelse for å håndtere aggresjon og frykt.

Sadhana er ikke en satt praksis, noe som betyr at du kan bruke alle verktøyene gitt av universet til å oppleve en dypere spirituell kobling.

Hvor lenge varer praksisen?

Den beste effekten av Sadhana får du når du praktiserer det daglig i en periode over 40 – 90 -120 eller 1000 dager. Du vil konsistent gå gjennom din personlige yoga utfordring hver dag uten å hoppe over en eneste gang. De fleste starter med 40 dager og bygger opp praksisen sin gradvis, i flere år, opptil 1000 dager. Jo lenger du praktiserer, jo dypere vil effekten sette seg i psyken, kroppen og på energi feltet.

Ta en yoga utfordring!

Interessert i å finne ut mere om Sadhana praksis? Du er velkommen til å ta en av våre 40 dagers yoga utfordringer. Vi holder opptil 6 yoga utfordringer hvert år hvor alle elevene går sammen og praktiserer felles Sadhana i en gitt periode. Velg mellom 40 dager for bevisst manifestasjon og 40 dager Guidet meditasjon for å håndtere frykt og angst.

Har du noen spørsmål angående din yoga praksis? Legg igjen en kommentar under og la oss vite hva du synes!

  • […] av metodene yogier bruker kalles Sadhana. Kort forklart går Sadhana ut på at du bevisst går gjennom en og samme situasjon i en periode over 40, 90, 120 eller 1000 dager i […]

  • >