Dette sier studentene

Ingenting gir mer motivasjon enn få tilbakemeldinger fra studentene og høre hvordan livshistorien deres dramatisk har forandret seg! Disse tilbakemeldingene har holdt Akaal Yoga gående gjennom tunge perioder og er grunnen til at det i det hele tatt ble startet opp... Skape synlige resultater!

profile-pic

Julia er bare en helt fantastisk lærer, alt er tydelig og klart selv for nybegynnere. Timene hennes har en fantastisk atmosfære, og jeg får lyst til å komme tilbake igjen og igjen 🙂

Camila
profile-pic

Å praktusere yoga med Julia er: 1) positivitet, 2) variasjon i øvelser, 3) en interessant fremstilling av Kundalini yoga, 4) mulighet til å dele tankene mine åpent med andre, 5) behagelig avslapning til lydene av gong og til olje duftene og stearinlys 6) te drikking, 6) utendørs yoga aktiviteter i parkene ....

Gulnara Aghayeva
profile-pic

Disse timene satt virkelig fart i egen yoga praksis!

Det var disse timene som virkelig satt fart i egen yoga praksis. Jeg syns det var så godt å ha disse timene alene med Julia - ingen spørsmål var for dumme. Hun ga alltid mer enn forventet. Jeg har anbefalt Akaal yoga til flere 🙂

Anne-Gro
profile-pic

Utrolig inspirerende yoga lærer!

Setter stor pris på alt du deler Julia! Du inspirerer med spiritualitet på en veldig vakker måte som jeg tror når mange! Du har en gave der!

Pia Pernille Grimstad
profile-pic

Timene dine er magiske!

♡ Helt fantastisk du er innspirerende, blir rolig å avslappet å høre og se på deg 😀 Timene dine er magisk å elsker å være med på dem ♡ ILOVE YOU MY FRIEND ♡

Renée Anita Larsen
profile-pic

Evig takknemlig for å ha møtt deg!

Kjære Julia<3

Igjennom fantastiske pustmeditasjoner, øvelser og mantra'r har du guidet og ledet meg igjennom det som har vært frykt og gammelt tanke-mønster..Som har gått igjen og gått igjen.. Du har inspirert meg videre med din rolige og kloke væremåte..Gitt meg håp og troen på at livet kan være godt sted å være! Du løftet meg opp med din stemme,da livet smertet som mest..Du ga meg kunnskap som jeg aldri kunne tenkt selv..Du lærte meg å være bevisst..bevisst på både gode tanker,-handlinger og ord..og lært meg gi slipp på det vonde..for å åpne mere opp for den utømmelige kilden av universiell sannhet-sann kjærlighet<3Evig takknemlig for å ha møtt deg<3 Du er en JORD-ENGEL<3 Sat nam<3??

Gry Arnesen​
profile-pic

Utrolig takknemlig for visdommen du formidler Julia!

Er utrolig takknemlig for all den kunnskap og visdom som du Julia formidler i de ulike yoga meditasjonene. Du gir mye av deg selv. Kundalini yoga og meditasjon er til stor nytte for meg i dag. Så tusen hjertelig takk.

Jofrid Ågotnes
profile-pic

Denne yogaformen er for alle!

Denne yogaformen er noe som funker for alle, gir mest av alt utrolig glede utover hverdagen. Desto mer man praktiserer, desto mer får man igjen for det. Og legger man til sunne matvaner, merker man mer og mer at kroppen din "snakker" til deg. Du og kroppen din kommuniserer på en bedre måte, og begge blir mer fornøyd!♡

Frank Andre Bergheim
profile-pic

Helt spesiell tilstedeværelse!

Julia er brennende engasjert, og har en helt spesiell tilstedeværelse. Dersom du er interessert i å lære om kundalini-yoga, har du kommet til rett sted!

Arina Stubhaug
profile-pic

Føler jeg har en personlig yoga lærer!

For 2 år tilbake lagde Julia et personlig tilpasset yoga program for meg, med fokus på mine behov og problemområder. Jeg fikk en fantastisk video som jeg gjorde hver dag i nesten tre måneder. Så snart jeg begynte å jobbe sammen med Julia, følte jeg at jeg kunne stolte på henne. Kunne virkelig føle hennes bevissthet og tilstedeværelse. Når jeg begynte med programmet opplevde jeg store forandringer både med helsen min og i personlige livet mitt. Nå gjør jeg yoga online nesten hver dag og bare med Julia! Jeg føler at jeg har en personlig lærer nå. Så snart jeg slår på videoen, kobler jeg ut umiddelbart, tankene løses bort og jeg slapper av. Veldig hyggelig atmosfære på videoen, og stemmen til Julia er bare magisk. Julia, jeg vil virkelig at prosjektene dine skal fortsette å utvikle seg og blomstre. Du gjør vår verden renere og snillere! Sat Nam!

Inga
profile-pic

Opplever å få mer energi, mindre negativ tanker og mer glede!

Har meditert nesten hver dag ❤ Opplever å få mer energi, får bort negativ tanker og mer glede.

Liker korte meditasjoner og gjerne lengre med veiledning. Ønsker å bruke meditasjon for å få energi, pause og glede.

Tove-Lilly Nordnes
profile-pic

Dypere kobling og mer harmoni!

Etter 6 uker med daglig yoga praksis, har jeg begynt å føle en dypere kobling med meg selv. Jeg har begynt å legge merke til mine handlinger og det gleder meg å se resultatene som de bidrar til. Fysisk sett føles kroppen min utrolig sterk og balansert. Etter yoga praksisen så starter morningene mine veldig rolig, jeg kan gjøre alt jeg trenger i dyp harmoni. Jeg har massevis av energi jevnt gjennom hele dagen. Når jeg er ute og gå en tur, så føler jeg meg frisk, sunn, lykkelig og fullkommen! Jeg er veldig takknemlig for den lærdommen som Julia har delt med meg!

Elija Gempelis

BLI MEDLEM DU OGSÅ

Skap en stabil yoga praksis i livet ditt

>