Lurer du på noe?


Du kan finne svar på mange spørsmål ved å besøke siden for Spørsmål og svar, medlemsbetingerpersonvernregler og student forumet. Mange spørsmål blir også besvart i kommentarfeltet under videoene eller kursene. 

For spørsmål som haster (passord, donasjoner, login, betalingsinfo osv) kan du kontakte meg når jeg er online på LiveChat mandag til fredag kl 15-18 nederst til høyre hjørne, eventuelt kan du legge igjen en offline melding.

All veiledning for medlemmer vil skje kun via student forumet. Jeg har dessverre ikke kapasitet lenger til å besvare e-poster som blir sendt til post@akaal-yoga.no, da det kommer hundrevis av private e-poster hver uke og antallet øker for hver måned. Vennligst ikke benytt denne mailen fremover, mailene vil ikke bli lest. 

Spørsmål blir kun besvart om de blir sendt inn via student forumet. Det er kun aktive medlemmer av Akaal  Yoga som kan lage nye emner og stille spørsmål på forumet. Velg om spørsmålet er privat eller åpent. Private spørsmål vil være synlige kun for meg og deg. Åpne spørsmål vil være synlig for alle aktive medlemmer som også får mulighet til å besvare disse. Dette er en ypperlig mulighet for alle til å kunne diskutere spennende emner og spørsmål relatert til yoga, meditasjon, livsstil og kosthold. 

>