Hvordan meditere riktig?

Hvordan meditere riktig og mer effektivt? Hvordan klare å holde konsentrasjonen lenger uten å bli forstyrret av alle elementene rundt? 

Denne korte videoen gir deg svarene!

Meditasjon er nemlig ikke noe gjør, det kan ikke praktiseres, det kan ikke læres og det kan ikke taes i bruk. «WHAT?!» - sier du… «Yep» - sier jeg :)

Meditasjon er først og fremst en tilstand som du oppnår naturlig når du skaper en riktig atmosfære for at det kan skje naturlig. Når atmosfæres er på plass, vil du blomstre inn i meditasjonen, akkurat som en roseknopp som åpnes opp uten å ha lært seg å gjøre dette.

Hvordan kan du danne denne atmosfæren? Se den fulle videoene i dette korte nettkurset for å få svaret!

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yoga for å hele og styrke knærne

Bruk dette yoga settet for å øke fleksibiliteten i knærne og lindre smerte forårsaket av overbelastning. Øvelsene passer fint for løpere eller for deg som sliter å sitte lenge i meditasjons stillingen eller andre yoga asanas som krever høy fleksibilitet i knærne.

Generelt er timen veldig avslappende og beroligende og anbefales for alle!

NB! Vær sikker på at du kjenner til årsaken til at smertene i knærne oppstår og unngå å gjøre disse øvelsene dersom du er usikker på kilden til problemet eller dersom du føler at øvelsene gjør det verre. Kontakt din lege dersom du er i tvil. 

Hvis du føler at øvelsene hjelper, føl fri for å gjøre de  2-3 ganger i uker for å øke fleksibiliteten gradvis. Hopp gjerne over de øvelsene som du ikke får til, inntil knærne dine blir sterkere og mer fleksible. 

Under vil du finne en forhåndsvisning av den fulle 25 min yoga videoen. Videoen er gratis for alle og viser deg 3 øvelser. For å se hele videoen, må du være innlogget medlem. Hopp rett over til den fulle videoen dersom du er medlem eller start en gratis prøveperiode her.


TOTAL TID
5 min (Forhåndsvisning)
25 min  (Full Video)

  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

  INTENSITET
Middels

  UTSTYR
Yoga matte, Yoga blokk


Velkommen til timen,
Namasté

 

2 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kaffeskrubb med roseblader og essensielle oljer

Kaffe kan brukes til mye mer enn hva vi er vant til. Blant annet kan du lage en luksuriøs skrubb for kroppen din som kan øke blodsirkulasjonen, redusere sellulitt, berike huden med antioksidanter og etterlate den silkemyk og vakker :) 

Hvis du har hatt lyst til å slutte å drikke kaffe, men har noen pakker liggende i skuffen, så er dette en flott mulighet til å ta det i bruk! 

Du kan bruke både fersk kaffe eller brukt kaffegrut. Gå til neste leksjon for å få hele oppskriften.

 

2 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yogisk grønn mono diett

Grønn mono diett er eldgammel diett som har blitt praktisert av yogier i tusenvis av år. Dette er den mest alkaliske og gjenoppbyggende dietten som yogier har delt. Det alkaliserer blodet, styrker immunsystemet, bedrer funksjonen av tarmen, reduserer slim i kroppen og renser leveren. Etter en periode vil cellene i kroppen begynne å repareres og forynges. Du kan oppleve å få mer energi utover dagen, sove bedre, puste lettere og gå ned i vekt.

Dette er et komplett nettkurs som steg for steg guider deg gjennom den yogiske grønne mono dietten, og gir deg alle hjelpemidlene som du trenger for å komme raskt og enkelt i gang! Du vil også få tilpasset yoga sett og 26 deilige veganske oppskrifter for å støtte deg på veien. 

SLIK FOREGÅR KURSET

Kurset består av fire deler; selve grønne mono dietten som kommer med 9 leksjoner, tilpasset yoga video program av 45 og 75 min yoga sett, 26 oppskrifter og 4 bonuser.

Jeg anbefaler at du jobber med videoene i den rekkefølgen de har blitt gitt.

DEL 1 - GRØNN MONO DIETT

Denne delen av kurset vil lære deg alt du trenger å vite om den grønne mono dietten. Det består av 9 korte leksjoner hvor du vil lære :

 • Fordelene av grønn mono diett
 • Hvem passer det for?
 • Hva regnes som grønn mat?
 • Hva er den beste tiden for grønn mono diett?@
 • Plukk din egen mat - noen ord om oppskriftene
 • Hvor lenge bør du faste?
 • Viktige ting du bør være klar over?
 • Nøkkelen til suksess ligger i forberedelse
 • Bevisst valg på veien videre
   •  

DEL 2 - TILPASSET YOGA VIDEO PROGRAM

For å få mest mulig resultat av den grønne mono dietten, er det lurt å kombinere dietten med effektive yoga øvelser for å styrke funksjonen av de indre organene og rense lungene fra innsiden! Spesielt for dette kurset har jeg laget to yoga videoer til deg i ulike lenger; 45 og 75 min. Den korte versjonen egner seg best for nybegynnere og den fulle versjonen er for deg som trenger et mer avansert nivå.

Full instruksjon bli gitt i kurset.

DEL 3 - OPPSKRIFTER

For at det skal blir enklest mulig for deg å komme i gang, har jeg laget 26 sunne og velsmakende oppskrifter til deg. Oppskriftene holder fokus på å smake godt så vel som å oppbevare flest mulig næringsstoffer, være lett fordøyelige og enkle å gjennomføre i praksis. Du vil også lære hvordan maten bør tilberedes for å opprettholde mest mulig næringsstoffer og hvordan du kan plukke mye av din egen mat i skogen :)

Du vil blant annet få oppskrift til 6 varme retter, 4 desserter, 3 snacks, 3 salater, 6 smoothies og 5 urte teer.

BONUSER

 1. For å toppe dette kurset, har jeg lagt til 4 bonuser til deg og 3 PDF filer som du kan bruke som et nyttig verktøy i hverdagen.
 2. Neem og gurkemeie kuler – eliminerer skadelige bakterier
 3. Triphala for å balansere fordøyelsen
 4. Hvordan oppbevare ferske urter?
 5. PDF - 10 steg til sunnere matvaner
 6. PDF - Inkompatible mat kombinasjoner
 7. PDF - Levende mat kalender

 

HVEM PASSER DET FOR OG IKKE

Dietten passer stort sett for alle, men anbefales spesielt for kvinner, fordi den er rik på klorofyll. Kvinner rapporterte om å få vesentlig mindre symptomer av PMS og hormon-svinginger under dietten.

Dietten passer ikke for deg som er underernært og tar kosttilskudd for det. Heller egner det seg ikke dersom du er på behandling hos din lege og tar medisiner. Gravide kvinner og kvinner som ammer bør også vente med dietten.

44 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Hva kan du spise før og etter en yoga time?

Dette korte kurset vil forklare deg hva kan du spise før og etter en yoga time og hva som menes med "tom mage", også kalt "empty stomach condition". 

Anbefaler alle å se gjennom denne videoen og merkere leksjonen som "gjennomført". Dette er en hovedregel alle yogier bør forholde seg til og streve mot å oppfylle kravet gradvis. 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Drink for å balansere mineralene i kroppen

Denne drinken kommer fra en yogisk oppskrift som er ment til å balansere mineralene i kroppen din. Den er også effektiv for deg som sliter med kalde hender og føtter. 

Du kan fint erstatte ett eller alle måltidene dine med denne drinken. Følg instruksjonene i leksjonen under.

Oppskriften er også tilgjengelig i PDF versjon, nederst i dette kurset. 

 

2 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Øvelser for rask oppvarming

Dette er ett kort sett av oppvarmings øvelser som du kan gjøre alene for seg selv hver morgen og kveld, eller så kan du gjøre disse øvelsene før du skal gjøre en lenger meditasjon på egenhånd. 

Lær gjerne disse øvelsene utenat, slik at du alltid har en kort og effektiv praksis med deg hvor enn du er :) 

 


TOTAL TID
15 min (+ introduksjon)

  VANSKELIGHETSGRAD
Enkel

  INTENSITET
Lett

  UTSTYR
Yoga matte


Nyt øyeblikket :)
Namasté

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Shabad kriya meditasjon for dypere søvn og mental klarhet

Denne Kundalini Yoga meditasjonen er veldig effektiv for søvnproblemer og insomnia. Ved å praktisere daglig, kan du oppleve dypere søvn, økt mental klarhet og regenerasjon av nervene.

Etter noen måneder med jevn praksis, vil rytmen av pusten din reguleres mens du sover. Dette vil også begynne å skje i hverdagen din. Du vil automatisk høre mantraet og pusten vil stabiliseres.

Når du puster dypere og mer bevisst, vil du automatisk bli mer energisk og klar til sinns i løpet av dagen. Du vil tenke bedre, jobbe bedre og mer fokusert, og generelt være mer uthvilt.

PS! Meditasjonen foregår på engelsk, fordi den ble spilt inn på den Internasjonale yoga dagen, 21 juni 2019 under en direktesendt Youtube klasse. 


TOTAL TID
45 min (Oppvarming + 15 min meditasjon)

  VANSKELIGHETSGRAD
Øvet

  INTENSITET
Lett

  UTSTYR
Yoga matte, hodeplagg


Nyt meditasjonen,
Namasté

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Hvordan motivere deg selv til yoga?

Hvordan kan du motivere deg selv til å praktisere yoga daglig? Det kan fort skje at "ting kommer i veien", som gjør at vi nedprioriterer vår egen yoga praksis, eller at vi rett og slett "ikke har tid til det". 

Hvis du har hatt lenger pause i praksisen din, blir det vanskelig å komme seg ned på yoga matten igjen. Det motiverer rett og slett ikke, selv om vi vet at det er godt for oss. Så hva kan du gjøre? 

I dette korte kurset vil du få 3 tips som du enkelt kan implementere i hverdagen din og endre din mentale innstilling allerede i dag. 

Fremgang

Ikke startet

Yogier om Sattvisk diett og vegetarisk kosthold

Må du være vegetarianer for å drive med yoga? Må du virkelig legge om å legge om hele livsstilen din? Hva spiser yogier egentlig og hvorfor? 

Dette korte nettkurset vil gi deg svarene du ser etter. 

Opprinnelige er videoene hentet fra nettkurset "21 dagers Kundalini Yoga program for dyp fysisk, mental og energetisk rens". 

2 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Sadhana - effektivt verktøy for å bryte vaner

Lær kunsten av å bryte dyptsittende vaner og tankemønstre ved hjelp av en kontinuerlig praksis, kalt Sadhana. Finn ut hvor lang tid det tar for å løse opp dype mønstre fra underbevisstheten.

Sadhana er ett effektivt verktøy som tillater oss å oppdage dypere aspekter av hvem vi er og hva vi er i stand til. Det er en personlig spirituell praksis som handler kun om deg og ingen andre. Det tillater deg å gå gjennom den samme situasjonen gjentagende ganger over en periode på 40,90,120 eller 1000 dager.

Vi lærer å se en og samme situasjon fra mange aspekter og samtidig utvikle en evne til å påvirke situasjonene rundt oss bevisst.

Sadhana trenger ikke å være noe du fysisk praktiserer, det kan være hva som helst. Måten du spiser på, måter du kommuniserer på, hvordan du sitter, puster eller håndterer dine følelser.

Lær mer om Sadhana og forskjellen på å praktisere det i 40, 90, 120 eller 1000 dager i strekk. 

3 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Helbred fordøyelsen og tarmsystemet

Dette er en helende Kundalini Yoga time som fokuserer på å forbedre funksjonen av tarmsystemet, styrke immuniteten og bedre din generelle helse. På slutten av timen vil vi gjøre en medisinsk meditasjon som vil hjelpe kroppen å bekjempe sykdommer ved å påvirke kjertelsystemet. 

Denne timen presenteres i to versjoner; 75 min og 25 min.

Dersom du ønsker å bruke videoen som en terapi for å hele tarmsystemet og få en mer langvarig resultat, da kan du gjennomføre dette yoga settet daglig i en periode på 40, 90 eller 120 dager i strekk.

Det beste er om du gjennomfører 75 min yoga settet daglig, men dersom du ikke kan prioritere så mye tid hver dag, så kan du gjøre 25 min settet. Hvis du går for det korte yoga settet daglig, pass på at du varmer opp med 5 solhilsener eller annen kort oppvarming før du starter.

Øvelsene er behagelige og er ikke så veldig avanserte. Det vil allikevel kreve utholdenhet og din evne til å puste dypt gjennom øvelsene. Kriyaen foregår stående, så pass på at du har nok rom rundt deg. 

Videoen ble opprinnelig tatt opp under en direktesendt Kundalini Yoga live klassen, den 7 Mai 2019. 


TOTAL TID
2 min (Introduksjon)
75 min  (Full video)
25 min  (Forkortet versjon)
(3 videoer)

  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

  INTENSITET
Middels

  UTSTYR
Yoga matte, Yoga blokk, Hodeplagg


Velkommen til timen,
Namasté

2 Lessons

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Juster overkroppen og rens det lymfatiske systemet

Denne timen inkluderer en del morsomme, men effektive øvelser som starter med å justere nakken og kjeven og bringer sirkulasjonen til ansiktet og øynene. Deretter følger det en rekke intensive øvelser for å rense det lymfatiske systemet og leveren. 

Dette yoga settet er generelt veldig godt for hjertet, synet, sirkulasjonen, problemer med menstruasjons syklusen og fordøyelsen.

Anbefales å gjøre det i sesongskifte, på våren og på høsten for å støtte kroppens naturlige detox prosess. Gjøres minst en gang i uken eller daglig.

------------------------------------

  TOTAL TID
90 min  (1 Video)

  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

  INTENSITET
Middels/Høy

  UTSTYR
Yoga matte, pute, pledd

------------------------------------

Velkommen til timen,
Namasté

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

5 tibetanere - alt i ett praksis

De 5 tibetanske ritene består kun av 5 øvelser og passer perfekt for deg som har en travel hverdag, men allikevel ønsker å gjennomføre en komplett yoga praksis. De 5 ritene vil gi deg både styrke, fleksibilitet og bedre helse. Det tar ca 11-20 min å gjennomføre øvelsene og du kan fint gjøre de 1-2 ganger daglig, eller bruke de som oppvarming før en lenger yoga økt.

Jeg har praktisert de 5 tibetanske ritene i over 6 år og hver gang så blir jeg overrasket over hvor fort resultatene kommer. Hvis du gjennomfører hver øvelse med full tilstedeværelse, bevisst pust og fokusert sinn, vil du rask merke at du blir sterkere og musklene blir mer tydelige. Fleksibiliteten vil økes og du vil generelt føle deg mer energisk og opplagt utover dagen. Hver øvelsene fokuserer på å stimulere en bestemt chakra og de korresponderende indre organene. I rekkefølge vil disse øvelsene utgjøre en komplett trening for hele kroppen.

Historisk sett anses de 5 tibetanske ritene til å være over 2500 år gamle. Det var Peter Kelder som delte disse øvelsene i den utgitte boken sin «The Eye of Revelation», publisert i 1939. Der skriver han om en gruppe tibetanske munker (Lamaer) som brukte de 5 tibetanere som en daglig praksis for bedre helse og foryngelse. Det er ikke bekreftet nøyaktig hvor øvelsene stammer fra, men det som betyr noe er at de funger!  Øvelsene er kraftfulle og hvis du gjennomfører de riktig, kan disse ritene føre til store forandringer i kropp og sinn.

Her er noen av fordelene som kan merkes etter daglig praksis:

 • Betydelig mer energi utover dagen
 • Økt styrke og fleksibilitet i hele kroppen
 • Toner musklene og gjør de mer tydelige
 • Reverserer aldringsprosessen
 • Bedrer bevegelighet i rygg og ledd
 • Detoxer / avgifter
 • Balanserer chakraer
 • Normaliserer vekten
 • Løfter humøret, hjelper å redusere depresjon
 • Bedrer søvnkvaliteten
 • Mental klarhet og bedre hukommelse
 • Emosjonell og psykisk helse

 

Det er ganske logisk at disse fordelene oppstår når du praktiserer de 5 tibetanere jevnlig. Hver øvelse stimulerer en spesifik chakra, som i sin tur påvirker kjerter i det endokrine systemet. Det vil si du påvirker hormonproduksjonen og deriblant aldringsprosessen. Hver chakra er også knyttet til en rekke korresponderende indre organer. Når du stimulerer chakraer, nærer du også de indre organene som fører til at giftstoffene skilles ut raskere. Kroppen vil renses og du vil føle deg mer energisk og klar til sinns.

Jeg anbefaler å lære de 5 tibanske ritene utenat, slik at du alltid har tilgang en kort og effektiv praksis uansett hvor du er. Alle har tid til 15 min yoga daglig :)


  TOTAL TID
11 min  (1 Video)

  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

  INTENSITET
Middels

  UTSTYR
Yoga matte

 


 

Velkommen til timen,
Namasté

 

2 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Leve livet forbi frykt - med Kundalini Yoga

Dette yoga settet håndterer dyptsittende, underbevisst frykt som vi ikke er klar over ogsom er vanskelig å få tilgang til.

Har du opplevd en følelse av indre uro og hjertebank som plutselig dukker opp mens du slapper av? Uansett hva du gjør, så klarer du ikke helt å identifisere kilden til uroen?

Det er noe som driver deg fra innsiden og påvirker dine handlinger og avgjørelser. Jo lenger du har i deg, jo mer kontroll vil det overta over dine følelser og handlinger.Veldig ofte overtar de våre handlinger og danner destruktive  vaner.

I yoga så lærer vi at frykt er ikke en følelse, men en begrensning for noe. Det være både mental,fysisk, energetisk eller emosjonell begrensning.

Hvordan kan du identifisere din indre uro og enda viktigere : Hva gjør du når du har identifisert den? 

Dette vil vi snakke mer om i denne yoga klassen! 

Velkommen til timen,
Namasté


------------------------------------

  TOTAL TID
90 min  (1 Video)

  VANSKELIGHETSGRAD
Øvet

  INTENSITET
Middels/Høy

  UTSTYR
Yoga matte, pute, pledd

------------------------------------

Timen anbefales for deg som er godt øvet og har en del erfaring med Kundalini Yoga. 

------------------------------------

2 Lessons

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga mot smerter i isjiasnerven og korsryggen

Denne timen passer perfekt for deg som stadig sliter med smerter i isjiasnerven og stiv korsrygg. Det er mye bevegelse og en del stående øvelser i dette yoga settet, noe som er veldig fint for deg som sliter med å bøye deg ned i sittende posisjon.

Vi kommer til å balansere hjernen, stimulere meridianpunkter i armene, åpne brystkassen, stimulere leveren, justere hoftene, styrke magemusklene og armmusklene. Så selv om øvelsene er rettet mot isjiasnerven, er dette ett yoga sett for hele kroppen. Anbefales å gjøre det minst en gang i uken.

KUR MOT ISJIASSMERTER:

Dersom du har varige og tilbakevendte smerter i isjiasnerven, kan du bruke dette yoga settet som et kur. Følg denne videoen 2-3 ganger i uken. De dagene du har pause, kan du prøve ett av Yin Yoga settene for hofter og korsrygg i kategorien «Fleksibilitet».

  TOTAL TID
90 min  (1 Video)

  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

  INTENSITET
Middels/Høy

  UTSTYR
Yoga matte, pute, pledd

2 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yoga terapi for å lindre smerte i håndledd - før eller etter trening

Om du sliter med svake håndledd og opplever å få vondt i håndleddene etter yoga eller treningsøkten, da jeg kan love deg at disse øvelsene vil lette hverdagen din!

I denne videoen vil jeg lære deg effektive teknikker fra Yoga og Thai massasje, som er både forebyggende og restorative. Øvelsene kan du gjøre enten før yoga timen/ trening for å varme opp, eller etter yoga praksisen din for å lindre og forebygge smerte.

Øvelsene anbefales for deg som liker å utføre mer intensive yoga klasser som Hatha/ Ashtanga eller Vinyasa yoga, eller for deg som driver med egenvektløft/ trening hvor du belaster håndleddene mye.

Øvelsene passer også for deg som sliter med leddsmerter eller har håndledd som generelt tåler veldig lite belastning. I så fall bør du vise ekstra forsiktighet i det du utfører disse øvelsene og føl fri for å hoppe over øvelser som virker ganske intense. På en smerte skala fra 1 til 10 bør du ikke overstige 5.

I dette yoga settet vil du:

 • Varme opp musklene i håndleddet og overarmen
 • Øke fleksibilitet og styrke i håndleddet
 • Få økt bevissthet over hvordan muskler henger sammen
 • Roe ned sinnet og få mer energi

 

Yogier sier ofte at kilden til vitalitet og energi ligger i fleksibilitet av ryggraden og leddene. Når du myker opp leddene, bedrer du sirkulasjonen og vekker du opp hele systemet ditt, noe som tar bort tretthet og gjør deg mer energisk.


✓  TOTAL TID
25 min  (1 Video)

✓  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

✓  INTENSITET
Middels

✓  UTSTYR
Massasje olje eller varmende tiger balsam
Pute

2 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yoga terapi serie - for nakken, skuldrene og ryggen

Få økt produktivitet og fleksibilitet i hverdagen ved å bli kvitt smerte i nakken, skuldrene og ryggen! Denne yoga serien er ren terapi for skuldrene dine, det tar hånd om stivhet i nakken, muskelknuter bak skulderbladene og ned langs ryggen, det åpner opp hoftene og justerer brystkassen på plass.

Her vil du lære mange fine hjerteåpnere og få tips til hvordan du kan bruke ulike yoga utstyr for å få mest mulig ut av yoga praksisen din hjemme.

Yoga serier består av fire deler.

 1.  I den første delen bruker vi tennisballer til å lokalisere smertefulle områder rundt nakken og skuldrene og løser opp muskelknuter langs ryggraden. Øvelsene er en blanding av yoga massasje og bevissthetsutøvelse av dyp pust.

 2. I den andre delen bringer vi fokuset til hoftene og setemusklene dine. Ofte er nakkesmerte forbundet med stive hofter og triggerpunkter i setemuskulatur. Vi vil gjøre enkle øvelser for å justere hoftene, åpne bekkenet og frigjøre dyptsittende muskelknuter i setemusklene.

 3. I den tredje delen vil du lære noen fine bryst-og skulder åpnere for å løse opp skulderspenningen ved hjelp av yoga blokker og yoga belte. Øvelsene vil gi deg økt fleksibilitet i brystkassen og hjelpe til å rette opp kroppsstillingen din, slik at du kan lettere holde brystet løftet når du går eller sitter. De er også veldig fine for deg som har en tendens til å kollapse brystet sammen i øvelser som kobra, nedovervendt hund eller yoga mudra.

 4. Den fjerde delen består av en full 75 min yoga sett, som er en kombinasjon av øvelser som du lærte fra de tre forrige videoene og ett par ekstra gode øvelser som jeg har spart helt til slutt! Her vil du få mulighet til å gå gjennom øvelsene som du har lært i ett rolig tempo og gi deg selv massevis av tid til å puste dypt og tillate kroppen å hele seg selv.


✓  TOTAL TID
2 timer 40 min 
(4 Videoer)

✓  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

✓  INTENSITET
Middels

✓  UTSTYR
2 yoga blokker
2 tennisballer
1 yogabelte
1 yogamatte
+ puter ved behov

Hvis du mangler du noe av yoga utstyret, kan du bestille det rett hjem til deg i den norske nettbutikken C33 🔥 Som medlem får du 10% rabatt på alt av deres yogautstyr , løs inn koden: JULIAC33UNIK 🔥 

4 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yoga og kinesisk selvmassasje mot migrene!

På utkikk etter øvelser som raskt kan lindre hodepine og migrene? Prøv disse enkle øvelsene som er av blanding av Kinesisk selvmassasje og Kundalini Yoga.

Hodepine og migrene kan påvirke hverdagen vår i stor grad. Ingenting slår deg mere flat enn en pulserende og bankende hodepine. Det er ikke snakk om god arbeidsinnsats og motivasjon når slike anfall kommer. Mange av oss prøver å lindre den voldsomme smerten ved hjelp av Paracet, Ibux eller lignende. Men finnes det andre måter å lindre migrene og hodepine på?  I denne videoen har jeg slått sammen de mest effektive øvelsene i Kundalini Yoga og Kinesisk selv massasje for å gi deg den beste medisinen på markedet! Prøv det ut neste gang du kjenner av migrene anfallet kommer eller at hodepinen ikke går bort.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Sitali Pranayama for å senke ned feber

Sitali Pranayama er en pusteteknikk som har en kjølende og avslappende effekt. Den vitaliserer og renser kroppen, og er spesielt kjent for å senke ned feber og forbedre fordøyelsen.

Pusteøvelsen har også kjølende effekt på sinnet ditt og roer dermed ned tankestrømmen, bedrer fokus og konsentrasjon. Du kan også gjøre Sitali pranyama for å kjøle ned hete følelser, som sinne, irritasjon eller aggresjon.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga mot forkjølelse og sår hals!

Dette er ett kort 22 min yoga sett som hjelper mot forkjølelse, tett nese og sår hals. Det jobber godt med å styrke immunsystemet, løse opp bihulene og frigjøre energikanalene.

Øvelsene er ganske enkle og avslappende og krever ikke så mye fysisk styrke. Du kan fint gjøre yoga settet når du ikke føler deg så bra og har lite energi. Øvelsene kan til og med gjøres i sengen hvis det er så ille, men ryggen bør holdes rett, altså at du ikke synker for mye i sengen.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for ungdommelighet og vitalitet

Dette er ett foryngende yoga sett som vil sørge for å holde deg ung og vital gjennom årene!
Yoga settet jobber med å balansere og styrke kjertelsystemet og immunforsvaret, det gjør godt for fordøyelsen og finjusterer energiene i kroppen din.

Vi vil blant annet gjøre noen pusteteknikker som vil fylle deg med foryngende livsenergi og en kriya som vil sørge for at utstrålingen din skinner gjennom kinnene! ?

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for å balansere fordøyelsen

Dette er ett effektivt yoga sett for å styrke immunsystemet og aktivere fordøyelsesilden! Det vil hjelpe kroppen din å eliminere toksinene og giftstoffene fra kroppen naturlig.

Veldig fint yoga sett som bør gjøres ved sesong endringene, spesielt godt når høsten eller våren kommer. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Få slutt på søtsuget og overspising med Kundalini Yoga

Hva er det som forårsaker overspising? Hva er det som gjør at vi spiser mer enn vi burde? Hvorfor klarer vi ikke å styre instinktene våres? Hvilket behov er det vi egentlig prøver å dekke?

Denne yoga videoen gir deg svarene! I tillegg til en spennende leksjon, kommer vi til å gjøre en pranayama som kan hjelpe deg ut av de mest ekstreme tilfellene av overspising.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for metabolismen og kjertelsystemet

Dette yoga settet balanser metabolismen din (stoffskiftet) og bringer kjertelsystemet i balanse! Vi ser på metabolsme, anabolisme og katabolisme i sammenheng med de tre hoved kvalitetene av energi (destruktiv, kreativ og opprettholdende). Vi ser hvordan de henger sammen og påvirker hverandre. De fleste sykdommene starter først og fremst som ubalanse/stagnering i energifeltet.

Dette blir tatt opp mer detaljer i den spennende leksjonen som venter deg! Yoga settet som vi skal gjøre passer for alle, men du bør ha vært med på noen timer tidligere. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for mental rens og sterkt nervesystem!

Unn deg selv en ordentlig god mental rens som kjøler sinnet, renser underbevisstheten og styrker nervesystemet!

Det er viktig at du har ett sterkt nervesystem som tåler meditasjon. Svakt nervesystem stagnerer meditasjonen din og får deg til å føle at du ikke utvikler deg. Det kan også få deg til å føle deg svimmel eller nummen når du mediterer. I så fall er det viktig å gjøre slike yoga sett som styrker nervesystemet ditt. 

Når du har ett sterkt nervesystem kan du gå gjennom utfordringene i livet ditt stabilt og balansert. Du vil ha kapasitet til å prosessere informasjonen du tar inn, revibrere energien og gå gjennom enhver utfordring harmonisk. 

 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini yoga for å styrke aura!

Dette yoga settet renser og balanserer det elektromagnetiske feltet ditt, auraen. Jo sterkere auraen din er, jo mere beskyttelse vil du ha i hverdagen og jo mindre sårbar og usikker vil du bli. Kriyaene som vi skal gjøre vil også eliminere toksinene i kroppen, stimulerer fordøyelsessystemet og balansere de 3 aspektene av sinnet ditt.

Veldig fint yoga sett for deg som sitter mye foran PC eller yrke hvor du samler mye informasjon og i blant opplever mental fatigue/utbrenthet. 

Gjør dette settet minst en gang i måneden for å gi deg selv en dyp rens, eller en gang i uken. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Styrk immunsystemet med Kundalini Yoga!

Dette yoga settet styrker immunsystemet og balanserer kjertelsystemet! Det renser kroppen din for toksiner, så vel som det renser det energetiske systemet og aurafeltet ditt.

Vi vil jobbe med meditasjonen Nadi Cleanse og vi vil gjøre den i 31 minutter i strekk. Nivået til denne meditasjons videoen anses som Øvet/Avansert. 

Meditasjonen ble laget spesielt for deg som har hatt 2 ukers grønn detox utfordring, hvor Nadi Cleansing meditasjonen ble gitt som en 40 dagers yoga utfordring. Dersom du er helt nybegynner, anbefaler jeg å starte med å se introduksjonen til Nadi Cleansing yoga settet og øver deg på dette settet til du er helt innforstått med instruksjonene. Gradvis kan du så prøve deg på dette yoga settet.

Avansert

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for lungene og sirkulasjon

Vi kommer til å gjøre ett fantastisk yoga sett sammen for å gi nytt liv til lungene dine og forbedre blodsirkulasjonen.

Når lungene dine er i god fysisk tilstand, så føler du deg mer levende, vital og energisk. Mengden av oksygen og prana i kroppen din påvirker i stor grad den følelsesmessige tilstanden din. Jo mer kontrollert pusten din er i løpet av dagen, jo mer kontroll har du over livet ditt. 

Dette yoga settet stimulerer lungene, meridianene og lymfesystemet, samt jobber godt gjennom hele kroppen! Du vil føle en merkbar forskjell på pusten din etter end time, samt indre styrke og klarhet. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Pranayama som eliminerer stress og får opp energien!

Hvis du føler deg stresset eller tom for energi, kan du prøve denne pusteteknikken som vil roe deg ned og gi deg en rask energipåfyll!

Pranayama teknikken som vi kommer til å jobbe med heter "8 stroke breath meditation". Du kan praktisere den på daglig basis, eller gjøre den kvelden for å roe ned sinnet og revitalisere kroppen etter en lang arbeidsdag. 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet
Page 1 of 4
Pen
>