Leve livet forbi frykt - med Kundalini Yoga

Dette yoga settet håndterer dyptsittende, underbevisst frykt som vi ikke er klar over ogsom er vanskelig å få tilgang til.

Har du opplevd en følelse av indre uro og hjertebank som plutselig dukker opp mens du slapper av? Uansett hva du gjør, så klarer du ikke helt å identifisere kilden til uroen?

Det er noe som driver deg fra innsiden og påvirker dine handlinger og avgjørelser. Jo lenger du har i deg, jo mer kontroll vil det overta over dine følelser og handlinger.Veldig ofte overtar de våre handlinger og danner destruktive  vaner.

I yoga så lærer vi at frykt er ikke en følelse, men en begrensning for noe. Det være både mental,fysisk, energetisk eller emosjonell begrensning.

Hvordan kan du identifisere din indre uro og enda viktigere : Hva gjør du når du har identifisert den? 

Dette vil vi snakke mer om i denne yoga klassen! 

Velkommen til timen,
Namasté


------------------------------------

  TOTAL TID
90 min  (1 Video)

  VANSKELIGHETSGRAD
Øvet

  INTENSITET
Middels/Høy

  UTSTYR
Yoga matte, pute, pledd

------------------------------------

Timen anbefales for deg som er godt øvet og har en del erfaring med Kundalini Yoga. 

------------------------------------

2 Lessons

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga mot smerter i isjiasnerven og korsryggen

Denne timen passer perfekt for deg som stadig sliter med smerter i isjiasnerven og stiv korsrygg. Det er mye bevegelse og en del stående øvelser i dette yoga settet, noe som er veldig fint for deg som sliter med å bøye deg ned i sittende posisjon.

Vi kommer til å balansere hjernen, stimulere meridianpunkter i armene, åpne brystkassen, stimulere leveren, justere hoftene, styrke magemusklene og armmusklene. Så selv om øvelsene er rettet mot isjiasnerven, er dette ett yoga sett for hele kroppen. Anbefales å gjøre det minst en gang i uken.

KUR MOT ISJIASSMERTER:

Dersom du har varige og tilbakevendte smerter i isjiasnerven, kan du bruke dette yoga settet som et kur. Følg denne videoen 2-3 ganger i uken. De dagene du har pause, kan du prøve ett av Yin Yoga settene for hofter og korsrygg i kategorien «Fleksibilitet».

  TOTAL TID
90 min  (1 Video)

  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

  INTENSITET
Middels/Høy

  UTSTYR
Yoga matte, pute, pledd

2 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yoga terapi for å lindre smerte i håndledd - før eller etter trening

Om du sliter med svake håndledd og opplever å få vondt i håndleddene etter yoga eller treningsøkten, da jeg kan love deg at disse øvelsene vil lette hverdagen din!

I denne videoen vil jeg lære deg effektive teknikker fra Yoga og Thai massasje, som er både forebyggende og restorative. Øvelsene kan du gjøre enten før yoga timen/ trening for å varme opp, eller etter yoga praksisen din for å lindre og forebygge smerte.

Øvelsene anbefales for deg som liker å utføre mer intensive yoga klasser som Hatha/ Ashtanga eller Vinyasa yoga, eller for deg som driver med egenvektløft/ trening hvor du belaster håndleddene mye.

Øvelsene passer også for deg som sliter med leddsmerter eller har håndledd som generelt tåler veldig lite belastning. I så fall bør du vise ekstra forsiktighet i det du utfører disse øvelsene og føl fri for å hoppe over øvelser som virker ganske intense. På en smerte skala fra 1 til 10 bør du ikke overstige 5.

I dette yoga settet vil du:

  • Varme opp musklene i håndleddet og overarmen
  • Øke fleksibilitet og styrke i håndleddet
  • Få økt bevissthet over hvordan muskler henger sammen
  • Roe ned sinnet og få mer energi

 

Yogier sier ofte at kilden til vitalitet og energi ligger i fleksibilitet av ryggraden og leddene. Når du myker opp leddene, bedrer du sirkulasjonen og vekker du opp hele systemet ditt, noe som tar bort tretthet og gjør deg mer energisk.


✓  TOTAL TID
25 min  (1 Video)

✓  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

✓  INTENSITET
Middels

✓  UTSTYR
Massasje olje eller varmende tiger balsam
Pute

2 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yoga terapi serie - for nakken, skuldrene og ryggen

Få økt produktivitet og fleksibilitet i hverdagen ved å bli kvitt smerte i nakken, skuldrene og ryggen! Denne yoga serien er ren terapi for skuldrene dine, det tar hånd om stivhet i nakken, muskelknuter bak skulderbladene og ned langs ryggen, det åpner opp hoftene og justerer brystkassen på plass.

Her vil du lære mange fine hjerteåpnere og få tips til hvordan du kan bruke ulike yoga utstyr for å få mest mulig ut av yoga praksisen din hjemme.

Yoga serier består av fire deler.

  1.  I den første delen bruker vi tennisballer til å lokalisere smertefulle områder rundt nakken og skuldrene og løser opp muskelknuter langs ryggraden. Øvelsene er en blanding av yoga massasje og bevissthetsutøvelse av dyp pust.

  2. I den andre delen bringer vi fokuset til hoftene og setemusklene dine. Ofte er nakkesmerte forbundet med stive hofter og triggerpunkter i setemuskulatur. Vi vil gjøre enkle øvelser for å justere hoftene, åpne bekkenet og frigjøre dyptsittende muskelknuter i setemusklene.

  3. I den tredje delen vil du lære noen fine bryst-og skulder åpnere for å løse opp skulderspenningen ved hjelp av yoga blokker og yoga belte. Øvelsene vil gi deg økt fleksibilitet i brystkassen og hjelpe til å rette opp kroppsstillingen din, slik at du kan lettere holde brystet løftet når du går eller sitter. De er også veldig fine for deg som har en tendens til å kollapse brystet sammen i øvelser som kobra, nedovervendt hund eller yoga mudra.

  4. Den fjerde delen består av en full 75 min yoga sett, som er en kombinasjon av øvelser som du lærte fra de tre forrige videoene og ett par ekstra gode øvelser som jeg har spart helt til slutt! Her vil du få mulighet til å gå gjennom øvelsene som du har lært i ett rolig tempo og gi deg selv massevis av tid til å puste dypt og tillate kroppen å hele seg selv.


✓  TOTAL TID
2 timer 40 min 
(4 Videoer)

✓  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

✓  INTENSITET
Middels

✓  UTSTYR
2 yoga blokker
2 tennisballer
1 yogabelte
1 yogamatte
+ puter ved behov

Hvis du mangler du noe av yoga utstyret, kan du bestille det rett hjem til deg i den norske nettbutikken C33 🔥 Som medlem får du 10% rabatt på alt av deres yogautstyr , løs inn koden: JULIAC33UNIK 🔥 

4 Lessons

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yoga og kinesisk selvmassasje mot migrene!

På utkikk etter øvelser som raskt kan lindre hodepine og migrene? Prøv disse enkle øvelsene som er av blanding av Kinesisk selvmassasje og Kundalini Yoga.

Hodepine og migrene kan påvirke hverdagen vår i stor grad. Ingenting slår deg mere flat enn en pulserende og bankende hodepine. Det er ikke snakk om god arbeidsinnsats og motivasjon når slike anfall kommer. Mange av oss prøver å lindre den voldsomme smerten ved hjelp av Paracet, Ibux eller lignende. Men finnes det andre måter å lindre migrene og hodepine på?  I denne videoen har jeg slått sammen de mest effektive øvelsene i Kundalini Yoga og Kinesisk selv massasje for å gi deg den beste medisinen på markedet! Prøv det ut neste gang du kjenner av migrene anfallet kommer eller at hodepinen ikke går bort.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Sitali Pranayama for å senke ned feber

Sitali Pranayama er en pusteteknikk som har en kjølende og avslappende effekt. Den vitaliserer og renser kroppen, og er spesielt kjent for å senke ned feber og forbedre fordøyelsen.

Pusteøvelsen har også kjølende effekt på sinnet ditt og roer dermed ned tankestrømmen, bedrer fokus og konsentrasjon. Du kan også gjøre Sitali pranyama for å kjøle ned hete følelser, som sinne, irritasjon eller aggresjon.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga mot forkjølelse og sår hals!

Dette er ett kort 22 min yoga sett som hjelper mot forkjølelse, tett nese og sår hals. Det jobber godt med å styrke immunsystemet, løse opp bihulene og frigjøre energikanalene.

Øvelsene er ganske enkle og avslappende og krever ikke så mye fysisk styrke. Du kan fint gjøre yoga settet når du ikke føler deg så bra og har lite energi. Øvelsene kan til og med gjøres i sengen hvis det er så ille, men ryggen bør holdes rett, altså at du ikke synker for mye i sengen.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for ungdommelighet og vitalitet

Dette er ett foryngende yoga sett som vil sørge for å holde deg ung og vital gjennom årene!
Yoga settet jobber med å balansere og styrke kjertelsystemet og immunforsvaret, det gjør godt for fordøyelsen og finjusterer energiene i kroppen din.

Vi vil blant annet gjøre noen pusteteknikker som vil fylle deg med foryngende livsenergi og en kriya som vil sørge for at utstrålingen din skinner gjennom kinnene! ?

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for å balansere fordøyelsen

Dette er ett effektivt yoga sett for å styrke immunsystemet og aktivere fordøyelsesilden! Det vil hjelpe kroppen din å eliminere toksinene og giftstoffene fra kroppen naturlig.

Veldig fint yoga sett som bør gjøres ved sesong endringene, spesielt godt når høsten eller våren kommer. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Få slutt på søtsuget og overspising med Kundalini Yoga

Hva er det som forårsaker overspising? Hva er det som gjør at vi spiser mer enn vi burde? Hvorfor klarer vi ikke å styre instinktene våres? Hvilket behov er det vi egentlig prøver å dekke?

Denne yoga videoen gir deg svarene! I tillegg til en spennende leksjon, kommer vi til å gjøre en pranayama som kan hjelpe deg ut av de mest ekstreme tilfellene av overspising.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for metabolismen og kjertelsystemet

Dette yoga settet balanser metabolismen din (stoffskiftet) og bringer kjertelsystemet i balanse! Vi ser på metabolsme, anabolisme og katabolisme i sammenheng med de tre hoved kvalitetene av energi (destruktiv, kreativ og opprettholdende). Vi ser hvordan de henger sammen og påvirker hverandre. De fleste sykdommene starter først og fremst som ubalanse/stagnering i energifeltet.

Dette blir tatt opp mer detaljer i den spennende leksjonen som venter deg! Yoga settet som vi skal gjøre passer for alle, men du bør ha vært med på noen timer tidligere. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for mental rens og sterkt nervesystem!

Unn deg selv en ordentlig god mental rens som kjøler sinnet, renser underbevisstheten og styrker nervesystemet!

Det er viktig at du har ett sterkt nervesystem som tåler meditasjon. Svakt nervesystem stagnerer meditasjonen din og får deg til å føle at du ikke utvikler deg. Det kan også få deg til å føle deg svimmel eller nummen når du mediterer. I så fall er det viktig å gjøre slike yoga sett som styrker nervesystemet ditt. 

Når du har ett sterkt nervesystem kan du gå gjennom utfordringene i livet ditt stabilt og balansert. Du vil ha kapasitet til å prosessere informasjonen du tar inn, revibrere energien og gå gjennom enhver utfordring harmonisk. 

 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini yoga for å styrke aura!

Dette yoga settet renser og balanserer det elektromagnetiske feltet ditt, auraen. Jo sterkere auraen din er, jo mere beskyttelse vil du ha i hverdagen og jo mindre sårbar og usikker vil du bli. Kriyaene som vi skal gjøre vil også eliminere toksinene i kroppen, stimulerer fordøyelsessystemet og balansere de 3 aspektene av sinnet ditt.

Veldig fint yoga sett for deg som sitter mye foran PC eller yrke hvor du samler mye informasjon og i blant opplever mental fatigue/utbrenthet. 

Gjør dette settet minst en gang i måneden for å gi deg selv en dyp rens, eller en gang i uken. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Styrk immunsystemet med Kundalini Yoga!

Dette yoga settet styrker immunsystemet og balanserer kjertelsystemet! Det renser kroppen din for toksiner, så vel som det renser det energetiske systemet og aurafeltet ditt.

Vi vil jobbe med meditasjonen Nadi Cleanse og vi vil gjøre den i 31 minutter i strekk. Nivået til denne meditasjons videoen anses som Øvet/Avansert. 

Meditasjonen ble laget spesielt for deg som har hatt 2 ukers grønn detox utfordring, hvor Nadi Cleansing meditasjonen ble gitt som en 40 dagers yoga utfordring. Dersom du er helt nybegynner, anbefaler jeg å starte med å se introduksjonen til Nadi Cleansing yoga settet og øver deg på dette settet til du er helt innforstått med instruksjonene. Gradvis kan du så prøve deg på dette yoga settet.

Avansert

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for lungene og sirkulasjon

Vi kommer til å gjøre ett fantastisk yoga sett sammen for å gi nytt liv til lungene dine og forbedre blodsirkulasjonen.

Når lungene dine er i god fysisk tilstand, så føler du deg mer levende, vital og energisk. Mengden av oksygen og prana i kroppen din påvirker i stor grad den følelsesmessige tilstanden din. Jo mer kontrollert pusten din er i løpet av dagen, jo mer kontroll har du over livet ditt. 

Dette yoga settet stimulerer lungene, meridianene og lymfesystemet, samt jobber godt gjennom hele kroppen! Du vil føle en merkbar forskjell på pusten din etter end time, samt indre styrke og klarhet. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Pranayama som eliminerer stress og får opp energien!

Hvis du føler deg stresset eller tom for energi, kan du prøve denne pusteteknikken som vil roe deg ned og gi deg en rask energipåfyll!

Pranayama teknikken som vi kommer til å jobbe med heter "8 stroke breath meditation". Du kan praktisere den på daglig basis, eller gjøre den kvelden for å roe ned sinnet og revitalisere kroppen etter en lang arbeidsdag. 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Myk og avslappende kveldsyoga

Avslappende yoga sett hvor vi tar oss god tid til hver øvelse. Vi starter med å jobbe med nakken og skuldrene og beveger oss så ned til ryggen og hoftene til vi får fri energiflyt i hele kroppen. 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kveldsmeditasjon for dyp avslapping

En fin kveldsmeditasjon for å slippe på alt det som har samlet seg opp gjennom dagen! Den kjøler ned sinnet og gjør deg mer avslappet.

Timen starter med en pranayama teknikk, etterfulgt av kort oppvarming og 11 min meditasjon. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Meditasjon for dyp fokus og konsentrasjon

Denne meditasjonen er veldig fin for deg som sliter med fokus og konsentrasjonsvansker. Vi vil lære oss tre korte kundalini yoga meditasjoner som er bygget opp slik at du på slutten av timen skal få oppleve en følelse av mestring, konsentrasjon, ro i sinnet og mer vitalitet i kroppen.

 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Vitaliserende yoga etter jobb!

Dette er ett kort og raskt yoga sett som du kan gjøre etter jobb. Øvelsene vil gi deg en god blanding av fleksibilitet, avslapping og revitalisering slik at du kan gå til sengs med ett rolig sinn.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yin Yoga etter en tøff dag!

Hvis du har hatt en av de dagene hvor alt ble snudd opp ned på hodet og du vil bare grave deg ned i kjelleren, fortvil ikke! Dette yoga settet er spesielt for deg :) 

Myke og rolige bevegelser som klarnet sinnet, myker opp kroppen, fjerner stress og blokkeringer. Prøv det ut!

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yin Yoga for dyp avslapping etter jobben

Nær deg selv etter en lang arbeidsdag! La disse øvelsene ta vekk spenninger og bekymringer  som har blitt bygget opp gjennom dag og berik deg selv med ny frisk energi!

Vi tar oss god tid til hver øvelse, så her får du virkelig mulighet til å slappe av og gå dypt inn i hver asana. Passer for alle nivåer.

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Vitaliserende Yin Yoga

En komplett yoga praksis som gir deg styrke, balanse og godt humør! Fine og behagelige Hatha inspirerte yoga øvelser med hovedfokus på fleksibilitet i bein, rygg og hofter.

En time som vil etterlate deg energisk, vital og jordet :) 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Energigivende morgen yoga!

Dette korte yoga settet er perfekt for travle morgener som gir deg en rask energipåfyll og positivitet for hele dagen! 

Perfekt å gjøre det med en gang du har stått opp eller før en annen fitness trening. Du kan også gjøre dette settet i løpet av dagen når du føler at du trenger mer energi.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Morgen yoga som gir rikelig med prana påfyll

Dette yoga settet passer perfekt på en tidlig morgen som vil lade deg opp med energi for hele dagen! Vi vil starte med en sekvens av pusteteknikker etterfulgt av totalt 6 yoga øvelser som sammen vil sørge for å gi deg en god energi kikk og ett klart sinn! 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Meditasjon for å bli kvitt tanker du misliker

Denne meditasjonen vil hjelpe deg å håndtere påtrengende, negative og destruktive tanker.

Gjør den i 11 minutter etter behov for umiddelbar effekt eller prøv den hver dag i 40 dager i strekk for en langvarig resultat. 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Dynamisk kundalini yoga sett for hele kroppen

Kundalini inspirert dynamisk yoga sett for å varme opp hele kroppen! I stedet for å bli i hver posisjon over lenger tid (som vi er vant til i Yin Yoga) vil vi fokusere på dynamiske øvelser som er veldig effektive for å myke opp og tøye kroppen. Du vil føle en god balanse mellom myk kropp og rolig sinn!

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Bring polaritetene i balanse med Hatha Yoga

Flotte Hatha yoga øvelser for å bringe polaritetene i balanse, kombinert med en kratfull Kundalini meditasjon for å balansere de fem elementene og styrke nervesystemet!

Denne timen anbefales spesielt å gjøre på vårjevndøgn, når det er like mye lys som mørke ute. Energien er spesielt sterk den dagen og det er fint til å bruke muligheten til å gi mer oppmerksomhet til din spirituelle natur.

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Hatha Yoga for fysisk styrke og balanse

Denne yoga timen gir en god blanding av fysisk styrke, fleksibilitet og balanse! Øvelsene er en blanding av Hatha Yoga og Kundalini Yoga som gir en flott kombinasjon og variasjon i hverdagen. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for total balanse av hele systemet

Denne timen gir deg en total balanse av hele systemet, som inkluderer den fysiske kroppen din og de ni andre kroppene din, inkludert alle chakrafeltene og energikanalene. Ja.. rett og slett HELE systemet!

Timen er litt intens og det anbefales for deg som har tidligere erfaring med Kundalini Yoga. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet
Page 1 of 3
Pen
>