Yoga med tennisballer for dyp avspenning i hoftene og setemusklene

Løs opp smerter i hoftene, åpne opp bekkenet og frigjør muskelknuter i setemusklene. Her er mine mest effektive yoga øvelser med tennisballer som du kan gjøre hjemme!

Til denne timen så kommer du til å trenge en yogamatte, to yogablokker og to tennisballer. Hvis du mangler du noe av yoga utstyret, kan du enkelt bestille det rett hjem til deg i den norske nettbutikken C33

🔥 Som medlem får du 10% rabatt på alt av yogamatte og yogautstyr , løs inn koden: JULIAC33UNIK 🔥 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yoga massasje med tennisballer mot nakkesmerter og muskelknuter

Lær hvordan du effektivt kan bruke tennisballene til å bli kvitt nakkesmerter, muskelknuter i ryggen og smerter forbundet med benlengdeforskjell.

Øvelsene er en blanding av yoga massasje og bevissthetsutøvelse av dyp pust. Det er viktig at du puster langsomt og bevisst. Eksperimenter litt med tennisballene og let deg frem til smertefulle områder. Når du har funnet ett punkt du ønsker å jobbe med, stopp all bevegelse og bli i posisjonen mellom 1-3 minutter mens du puster veldig dypt og rolig.

Du kommer til å trenge to yogablokker av ulike størrelser, en yogamatte og to tennisballer eller treballer.

————————————————————————————————————

Hvis du mangler du noe av yoga utstyret, kan du enkelt bestille det rett hjem til deg i den norske nettbutikken C33 ↓

✅ Manduka kork planke: http://bit.ly/2r7806d

✅ Manduka kork yogablokk: http://bit.ly/2SfFNph

✅ Manduka Eko Lite yoga matte: http://bit.ly/2PVN9Sd

🔥🔥 Unike rabattkuponger 🔥🔥

10% rabatt på alt av yogamatte og yogautstyr, løs inn koden: JULIAC33UNIK

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Få slutt på søtsuget og overspising med Kundalini Yoga

Hva er det som forårsaker overspising? Hva er det som gjør at vi spiser mer enn vi burde? Hvorfor klarer vi ikke å styre instinktene våres? Hvilket behov er det vi egentlig prøver å dekke?

Denne yoga videoen gir deg svarene! I tillegg til en spennende leksjon, kommer vi til å gjøre en pranayama som kan hjelpe deg ut av de mest ekstreme tilfellene av overspising.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for å balansere fordøyelsen

Dette er ett effektivt yoga sett for å styrke immunsystemet og aktivere fordøyelsesilden! Det vil hjelpe kroppen din å eliminere toksinene og giftstoffene fra kroppen naturlig.

Veldig fint yoga sett som bør gjøres ved sesong endringene, spesielt godt når høsten eller våren kommer. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for metabolismen og kjertelsystemet

Dette yoga settet balanser metabolismen din (stoffskiftet) og bringer kjertelsystemet i balanse! Vi ser på metabolsme, anabolisme og katabolisme i sammenheng med de tre hoved kvalitetene av energi (destruktiv, kreativ og opprettholdende). Vi ser hvordan de henger sammen og påvirker hverandre. De fleste sykdommene starter først og fremst som ubalanse/stagnering i energifeltet.

Dette blir tatt opp mer detaljer i den spennende leksjonen som venter deg! Yoga settet som vi skal gjøre passer for alle, men du bør ha vært med på noen timer tidligere. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for mental rens og sterkt nervesystem!

Unn deg selv en ordentlig god mental rens som kjøler sinnet, renser underbevisstheten og styrker nervesystemet!

Det er viktig at du har ett sterkt nervesystem som tåler meditasjon. Svakt nervesystem stagnerer meditasjonen din og får deg til å føle at du ikke utvikler deg. Det kan også få deg til å føle deg svimmel eller nummen når du mediterer. I så fall er det viktig å gjøre slike yoga sett som styrker nervesystemet ditt. 

Når du har ett sterkt nervesystem kan du gå gjennom utfordringene i livet ditt stabilt og balansert. Du vil ha kapasitet til å prosessere informasjonen du tar inn, revibrere energien og gå gjennom enhver utfordring harmonisk. 

 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini yoga for å styrke aura!

Dette yoga settet renser og balanserer det elektromagnetiske feltet ditt, auraen. Jo sterkere auraen din er, jo mere beskyttelse vil du ha i hverdagen og jo mindre sårbar og usikker vil du bli. Kriyaene som vi skal gjøre vil også eliminere toksinene i kroppen, stimulerer fordøyelsessystemet og balansere de 3 aspektene av sinnet ditt.

Veldig fint yoga sett for deg som sitter mye foran PC eller yrke hvor du samler mye informasjon og i blant opplever mental fatigue/utbrenthet. 

Gjør dette settet minst en gang i måneden for å gi deg selv en dyp rens, eller en gang i uken. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Styrk immunsystemet med Kundalini Yoga!

Dette yoga settet styrker immunsystemet og balanserer kjertelsystemet! Det renser kroppen din for toksiner, så vel som det renser det energetiske systemet og aurafeltet ditt.

Vi vil jobbe med meditasjonen Nadi Cleanse og vi vil gjøre den i 31 minutter i strekk. Nivået til denne meditasjons videoen anses som Øvet/Avansert. 

Meditasjonen ble laget spesielt for deg som har hatt 2 ukers grønn detox utfordring, hvor Nadi Cleansing meditasjonen ble gitt som en 40 dagers yoga utfordring. Dersom du er helt nybegynner, anbefaler jeg å starte med å se introduksjonen til Nadi Cleansing yoga settet og øver deg på dette settet til du er helt innforstått med instruksjonene. Gradvis kan du så prøve deg på dette yoga settet.

Avansert

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for lungene og sirkulasjon

Vi kommer til å gjøre ett fantastisk yoga sett sammen for å gi nytt liv til lungene dine og forbedre blodsirkulasjonen.

Når lungene dine er i god fysisk tilstand, så føler du deg mer levende, vital og energisk. Mengden av oksygen og prana i kroppen din påvirker i stor grad den følelsesmessige tilstanden din. Jo mer kontrollert pusten din er i løpet av dagen, jo mer kontroll har du over livet ditt. 

Dette yoga settet stimulerer lungene, meridianene og lymfesystemet, samt jobber godt gjennom hele kroppen! Du vil føle en merkbar forskjell på pusten din etter end time, samt indre styrke og klarhet. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kveldsmeditasjon for dyp avslapping

En fin kveldsmeditasjon for å slippe på alt det som har samlet seg opp gjennom dagen! Den kjøler ned sinnet og gjør deg mer avslappet.

Timen starter med en pranayama teknikk, etterfulgt av kort oppvarming og 11 min meditasjon. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Vitaliserende yoga etter jobb!

Dette er ett kort og raskt yoga sett som du kan gjøre etter jobb. Øvelsene vil gi deg en god blanding av fleksibilitet, avslapping og revitalisering slik at du kan gå til sengs med ett rolig sinn.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yin Yoga etter en tøff dag!

Hvis du har hatt en av de dagene hvor alt ble snudd opp ned på hodet og du vil bare grave deg ned i kjelleren, fortvil ikke! Dette yoga settet er spesielt for deg :) 

Myke og rolige bevegelser som klarnet sinnet, myker opp kroppen, fjerner stress og blokkeringer. Prøv det ut!

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yin Yoga for dyp avslapping etter jobben

Nær deg selv etter en lang arbeidsdag! La disse øvelsene ta vekk spenninger og bekymringer  som har blitt bygget opp gjennom dag og berik deg selv med ny frisk energi!

Vi tar oss god tid til hver øvelse, så her får du virkelig mulighet til å slappe av og gå dypt inn i hver asana. Passer for alle nivåer.

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Myk og avslappende kveldsyoga

Avslappende yoga sett hvor vi tar oss god tid til hver øvelse. Vi starter med å jobbe med nakken og skuldrene og beveger oss så ned til ryggen og hoftene til vi får fri energiflyt i hele kroppen. 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Vitaliserende Yin Yoga

En komplett yoga praksis som gir deg styrke, balanse og godt humør! Fine og behagelige Hatha inspirerte yoga øvelser med hovedfokus på fleksibilitet i bein, rygg og hofter.

En time som vil etterlate deg energisk, vital og jordet :) 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Energigivende morgen yoga!

Dette korte yoga settet er perfekt for travle morgener som gir deg en rask energipåfyll og positivitet for hele dagen! 

Perfekt å gjøre det med en gang du har stått opp eller før en annen fitness trening. Du kan også gjøre dette settet i løpet av dagen når du føler at du trenger mer energi.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Morgen yoga som gir rikelig med prana påfyll

Dette yoga settet passer perfekt på en tidlig morgen som vil lade deg opp med energi for hele dagen! Vi vil starte med en sekvens av pusteteknikker etterfulgt av totalt 6 yoga øvelser som sammen vil sørge for å gi deg en god energi kikk og ett klart sinn! 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Dynamisk kundalini yoga sett for hele kroppen

Kundalini inspirert dynamisk yoga sett for å varme opp hele kroppen! I stedet for å bli i hver posisjon over lenger tid (som vi er vant til i Yin Yoga) vil vi fokusere på dynamiske øvelser som er veldig effektive for å myke opp og tøye kroppen. Du vil føle en god balanse mellom myk kropp og rolig sinn!

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Bring polaritetene i balanse med Hatha Yoga

Flotte Hatha yoga øvelser for å bringe polaritetene i balanse, kombinert med en kratfull Kundalini meditasjon for å balansere de fem elementene og styrke nervesystemet!

Denne timen anbefales spesielt å gjøre på vårjevndøgn, når det er like mye lys som mørke ute. Energien er spesielt sterk den dagen og det er fint til å bruke muligheten til å gi mer oppmerksomhet til din spirituelle natur.

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Hatha Yoga for fysisk styrke og balanse

Denne yoga timen gir en god blanding av fysisk styrke, fleksibilitet og balanse! Øvelsene er en blanding av Hatha Yoga og Kundalini Yoga som gir en flott kombinasjon og variasjon i hverdagen. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for total balanse av hele systemet

Denne timen gir deg en total balanse av hele systemet, som inkluderer den fysiske kroppen din og de ni andre kroppene din, inkludert alle chakrafeltene og energikanalene. Ja.. rett og slett HELE systemet!

Timen er litt intens og det anbefales for deg som har tidligere erfaring med Kundalini Yoga. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga for fysisk styrke og mental balanse!

Dette yoga settet vil gi deg god fysisk styrke og mental klarhet. Vi vil jobbe med hele kroppen, men holde mest fokus på å styke magemusklene og balansere navlesenteret ditt. Dette vil gi deg mer styrke, utholdenhet og sterkere nervesystem slik at du lettere kan gå gjennom hverdagslige utfordringer.

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Kundalini Yoga sett som får deg til å svette!

Denne yoga timen vil utfordre deg til å bygge stamina og det vil få deg til å svette! Øvelsene hjelper å eliminere spor av langvarig stress og sinne/irritasjon fra kroppen og psyken din. Fysisk sett vil dette yoga settet jobbe godt med din metabolisme og rense kroppen din. Det vil gi huden din en helt ny utstråling!

Denne timen er ganske utfordrende fysisk sett og anbefales for deg som er øvet. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Yin Yoga for fleksibilitet

Dette yoga settet vil myke opp nakken, skuldre og ryggen. Vi vil ta oss god tid til hver øvelsene og forbli i noen posisjoner opp til 3 minutter. Dette vil gi deg en god strekk og åpne opp store og små muskelgrupper. 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Styrk ryggraden med Kundalini Yoga

Få en mykere, mer fleksibel og rett ryggrad med ett effektiv Kundalini Yoga sett. Dette settet vil også jobbe med å styrke nervesystemet ditt og bringe hele kroppen i balanse!

Kraftfult og behagelig sett som passer veldig godt for nybegynnere, men også for deg som har praktisert lenge!

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Hatha yoga for å åpne hoftene

I denne Hatha Yoga timen vil du lære noen av de beste øvelsene for å myke opp hoftene! Veldig fint å inkludere en slik time en gang i uken for å få variasjon og mer fleksibilitet, slik at du kan sitte lenger i meditasjonstillingen. 

Øvelsene passer for alle, spesielt for deg som har øvet deg litt på Hatha Yoga tidligere. 

Øvet

Fremgang

Ikke startet

Yin Yoga som frigjør energien i bekkenet og hoftene

Denne timen gir deg en god variasjon av øvelser for å myke opp hoftene og frigjøre energiflyten i bekken området. Strekker musklene veldig godt og passer fint for deg som ønsker å bli mykere til yoga timene.

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yin Yoga for å løse opp spenningen i hoftene

Dette yoga settet vil bringe bringe fokuset til pusten din og du vil bruke denne konsentrasjonen til å løse opp spenninger i de store muskelgruppene, spesielt i hoftene og bekkenområdet.  

Vi kommer til å bli i hver posisjon mellom 1-3 minutter, noe som vil gi oss god tid til å slappe av og løse opp spenninger.  

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Fleksibel på innsiden og utsiden med Yin Yoga

Enkle og fine yin yoga øvelser for deg som ønsker en rolig og avslappende yoga økt hvor du kan jobbe med fleksibilitet og pust! 

Vær spontant, bli med på timen og nyt "etteryoga" følelsen :) 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet

Yin Yoga som åpner hjertet og løser opp hoftene

Veldig fin time som justerer brystkassen din på pass og myker opp hoftene. Vi bruker pust til å komme inn i dype posisjoner hvor du kan løse opp spenning og stress som i musklene. 

En time som virkelig løfter deg opp og gjør deg tilfreds og avslappet! 

Enkelt

Fremgang

Ikke startet
Page 1 of 3
Pen
>