YOGA BASICS
Tekst

Hvordan chante mantra riktig?

3 Leksjoner Enkelt

I denne  videoen forklarer jeg hva mantra er, hvorfor vi bruker det og hvordan du kan lære å vibrere mantra korrekt for å få den effekten som det er ment å gi. Vi vil også øve oss på å chante to basic mantraer Har og Sat Nam

LAST NED MANTRA I PDF ↓

Mantra ark Kundalini Yoga Akaal Yoga

Adi Mantra, Mangala Charan mantra og Sat Nam. 

Kundalini Yoga er kjent for ett stort utvalgt av effektive mantraer. Vi begynner og avslutter timene våres alltid med å chante to mantra. Denne PDF filen forklarer betydningen av hver mantra og hvordan du chanter mantra korrekt.

TIPS :

Kurs struktur

FOR MEDLEMMER

Hvordan chante mantra riktig?

I denne korte videoen forklarer jeg hva mantra er, hvorfor vi bruker det og hvordan du chanter riktig for å få mest mulig effekt. Vi vil også øve oss på å chante to basic mantraer.

FOR MEDLEMMER

Hvordan tune inn og ut av timen?

Vi tuner alltid inn med Adi Mantra og Mangala Charan mantrea før vi starter en Kundalini Yoga time. Her vil du lære hvordan du chanter mantraene korrekt, samt du kan også laste ned en nyttig PDF mantra ark.  

FOR MEDLEMMER

Hvordan bruke mantra SAT NAM i timene?

Mantra Sat Nam blir veldig ofte brukt i Kundalini Yoga utenom det som står i kriyane og yoga settene. Det blir ofte brukt til å holde rytmen og fokuset mens øvelsene gjennomføres.

Pen
>