AVSLAPPING/STRESS
Tekst

Meditasjon for mental balanse og intuisjon

2 Leksjoner Enkelt

Denne meditasjonen er veldig fin å gjøre i de periodene av livet ditt når du ikke vet hva du skal gjøre. Hvis du er forvirret og ingenting ser ut til å fungere, vil denne meditasjonen funke! Den er ganske enkel, men veldig kraftfull hvis den gjøres riktig. Den kan løse mange komplikasjoner. Blant annet så kan den koordinere begge hemisfærene av hjernen og gi deg et kraftfullt indre innsikt.

Mye av kraften i denne meditasjonen, ligger i Guru Gaitri-mantraet som vi skal chante. Dette mantraet er kjent for å eliminere dype karmiske blokkeringer og tidligere traumaer. Det kan rense magnetfeltet og gi en økt følelse av medfølelse og tålmodighet.

Denne meditasjonen er en av de fem meditasjonene som Yogi Bhajan lærte oss for å forberede oss på “den gråe perioden av planeten.” Han beskrev denne perioden som en disorientasjon av hjernen som oppstår ved store overganger, for eksempel når jordas akse og magnetfeltet endres. Når det skjer, vil det biologiske systemet vårt oppleve en stor belastning, noe som kan føre til depresjon og dårligere funksjon av hjernen. Det kan også føre til at vi ikke kan foreta rette avgjørelser eller opprettholde den dype sansen av Selvet. Dette beskrev han som et naturlig fenomen.

Det sies også at denne meditasjonen kom til oss som en arv fra eldre yogier som på sin tid eksperimenterte for å finne en måte å motvirke den kalde depresjonen og den eksistensielle frakoblingen.


  TOTAL TID
3 min – Introduksjon 
17 min – Meditasjon

  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

  INTENSITET
Lav

  UTSTYR
Komfortabelt og rolig sted for meditasjon


Velkommen til timen,
Namasté

Learn more

Kurs struktur

FOR MEDLEMMER

11 MIN MEDITASJON

Pen
>