YOGA SERIER
Tekst

Yoga terapi serie - for nakken, skuldrene og ryggen

4 Leksjoner Enkelt

Få økt produktivitet og fleksibilitet i hverdagen ved å bli kvitt smerte i nakken, skuldrene og ryggen! Denne yoga serien er ren terapi for skuldrene dine, det tar hånd om stivhet i nakken, muskelknuter bak skulderbladene og ned langs ryggen, det åpner opp hoftene og justerer brystkassen på plass.

Her vil du lære mange fine hjerteåpnere og få tips til hvordan du kan bruke ulike yoga utstyr for å få mest mulig ut av yoga praksisen din hjemme.

Yoga serier består av fire deler.

  1.  I den første delen bruker vi tennisballer til å lokalisere smertefulle områder rundt nakken og skuldrene og løser opp muskelknuter langs ryggraden. Øvelsene er en blanding av yoga massasje og bevissthetsutøvelse av dyp pust.

  2. I den andre delen bringer vi fokuset til hoftene og setemusklene dine. Ofte er nakkesmerte forbundet med stive hofter og triggerpunkter i setemuskulatur. Vi vil gjøre enkle øvelser for å justere hoftene, åpne bekkenet og frigjøre dyptsittende muskelknuter i setemusklene.

  3. I den tredje delen vil du lære noen fine bryst-og skulder åpnere for å løse opp skulderspenningen ved hjelp av yoga blokker og yoga belte. Øvelsene vil gi deg økt fleksibilitet i brystkassen og hjelpe til å rette opp kroppsstillingen din, slik at du kan lettere holde brystet løftet når du går eller sitter. De er også veldig fine for deg som har en tendens til å kollapse brystet sammen i øvelser som kobra, nedovervendt hund eller yoga mudra.

  4. Den fjerde delen består av en full 75 min yoga sett, som er en kombinasjon av øvelser som du lærte fra de tre forrige videoene og ett par ekstra gode øvelser som jeg har spart helt til slutt! Her vil du få mulighet til å gå gjennom øvelsene som du har lært i ett rolig tempo og gi deg selv massevis av tid til å puste dypt og tillate kroppen å hele seg selv.


✓  TOTAL TID
2 timer 40 min 
(4 Videoer)

✓  VANSKELIGHETSGRAD
Enkelt

✓  INTENSITET
Middels

✓  UTSTYR
2 yoga blokker
2 tennisballer
1 yogabelte
1 yogamatte
+ puter ved behov

Hvis du mangler du noe av yoga utstyret, kan du bestille det rett hjem til deg i den norske nettbutikken C33  🔥 Som medlem får du  10% rabatt  på alt av deres yogautstyr , løs inn koden:  JULIAC33UNIK  🔥 

Learn more

Kurs struktur

30 min yoga mot muskelknuter i nakken og skuldrene (GRATIS)

Lær hvordan du effektivt kan bruke tennisballene til å bli kvitt nakkesmerter, muskelknuter i ryggen og smerter forbundet med benlengdeforskjell.

FOR MEDLEMMER

30 min yoga for dyp avspenning i hoftene og setemusklene

Løs opp smerter i hoftene, åpne opp bekkenet og frigjør muskelknuter i setemusklene. Her er mine mest effektive yoga øvelser med tennisballer som du kan gjøre hjemme!

FOR MEDLEMMER

25 min yoga for økt mobilitet i skuldrene og brystkassen

I denne videoen vil du lære noen fine bryst-og skulder åpnere for å løse opp skulder spenningen. Øvelsene vil gi deg økt fleksibilitet i brystkassen og rette opp kroppsstillingen din generelt.

FOR MEDLEMMER

75 min yoga terapi for skuldrene

Denne 75 min yoga klassen har en kombinasjon av øvelser som vi lærte fra de tre forrige videoene , i tillegg til noen ekstra gode øvelser som jeg har spart helt til slutt! 

Pen
>