YOGISK KOSTHOLD
Tekst

Yogisk grønn monodiett

5 Modules 7 Chapters 42 Leksjoner Enkelt

Grønn mono diett er eldgammel diett som har blitt praktisert av yogier i tusenvis av år. Dette er den mest alkaliske og gjenoppbyggende dietten som yogier har delt. Det alkaliserer blodet, styrker immunsystemet, bedrer funksjonen av tarmen, reduserer slim i kroppen og renser leveren. Etter en periode vil cellene i kroppen begynne å repareres og forynges. Du kan oppleve å få mer energi utover dagen, sove bedre, puste lettere og gå ned i vekt.

Dette er et komplett nettkurs som steg for steg guider deg gjennom den yogiske grønne mono dietten, og gir deg alle hjelpemidlene som du trenger for å komme raskt og enkelt i gang! Du vil også få tilpasset yoga sett og 26 deilige veganske oppskrifter for å støtte deg på veien. 

SLIK FOREGÅR KURSET

Kurset består av fire deler; selve grønne mono dietten som kommer med 9 leksjoner, tilpasset yoga video program av 45 og 75 min yoga sett, 26 oppskrifter og 4 bonuser.

Jeg anbefaler at du jobber med videoene i den rekkefølgen de har blitt gitt.

DEL 1 – GRØNN MONO DIETT

Denne delen av kurset vil lære deg alt du trenger å vite om den grønne mono dietten. Det består av 9 korte leksjoner hvor du vil lære :

 • Fordelene av grønn mono diett
 • Hvem passer det for?
 • Hva regnes som grønn mat?
 • Hva er den beste tiden for grønn mono diett?@
 • Plukk din egen mat – noen ord om oppskriftene
 • Hvor lenge bør du faste?
 • Viktige ting du bør være klar over?
 • Nøkkelen til suksess ligger i forberedelse
 • Bevisst valg på veien videre
   •  

DEL 2 – TILPASSET YOGA VIDEO PROGRAM

For å få mest mulig resultat av den grønne mono dietten, er det lurt å kombinere dietten med effektive yoga øvelser for å styrke funksjonen av de indre organene og rense lungene fra innsiden! Spesielt for dette kurset har jeg laget to yoga videoer til deg i ulike lenger; 45 og 75 min. Den korte versjonen egner seg best for nybegynnere og den fulle versjonen er for deg som trenger et mer avansert nivå.

Full instruksjon bli gitt i kurset.

DEL 3 – OPPSKRIFTER

For at det skal blir enklest mulig for deg å komme i gang, har jeg laget 26 sunne og velsmakende oppskrifter til deg. Oppskriftene holder fokus på å smake godt så vel som å oppbevare flest mulig næringsstoffer, være lett fordøyelige og enkle å gjennomføre i praksis. Du vil også lære hvordan maten bør tilberedes for å opprettholde mest mulig næringsstoffer og hvordan du kan plukke mye av din egen mat i skogen 🙂

Du vil blant annet få oppskrift til 6 varme retter, 4 desserter, 3 snacks, 3 salater, 6 smoothies og 5 urte teer.

BONUSER

 1. For å toppe dette kurset, har jeg lagt til 4 bonuser til deg og 3 PDF filer som du kan bruke som et nyttig verktøy i hverdagen.
 2. Neem og gurkemeie kuler – eliminerer skadelige bakterier
 3. Triphala for å balansere fordøyelsen
 4. Hvordan oppbevare ferske urter?
 5. PDF – 10 steg til sunnere matvaner
 6. PDF – Inkompatible mat kombinasjoner
 7. PDF – Levende mat kalender

 

HVEM PASSER DET FOR OG IKKE

Dietten passer stort sett for alle, men anbefales spesielt for kvinner, fordi den er rik på klorofyll. Kvinner rapporterte om å få vesentlig mindre symptomer av PMS og hormon-svinginger under dietten.

Dietten passer ikke for deg som er underernært og tar kosttilskudd for det. Heller egner det seg ikke dersom du er på behandling hos din lege og tar medisiner. Gravide kvinner og kvinner som ammer bør også vente med dietten.

Learn more

Kurs struktur

Pen
>