MØT JULIA

Om Julia Stormoen

Julia Stormoen er sertifisert (IKYTA) Kundalini Yoga lærer. Utdannelsen sin fikk hun i India, Sri Lanka og Indonesia av verdenskjente yoga mestre. Hun fant lidenskapen for Kundalini yoga og spiritualitet i en ung alder, og har lang praktisk erfaring med undervisning, coaching og mentor trening. Hun har hjulpet hundrevis av mennesker til å transformere livene sine og få synlige langvarige resultater ved hjelp av yoga, meditasjon, kosthold og livsstil endringer.

Julia har reist mye rundt om i hele verden og har samlet erfaring fra ulike tradisjoner. I sine timer holder hun mest fokus på Kundalini Yoga, men underviser i blant Hatha, Yin Yoga og ett utvalg av Buddhistiske meditasjonsteknikker.

Bilde møt Julia Stormoen Kundalini Yoga lærer
Jeg er overbevist over at vi kan bruke den innovative teknologien i dag til å nå ut til millioner av mennesker mye raskere nå enn noensinne. Dette kan absolutt være et av hoved verktøyene til å bidra til en dyp personlig og global vekst. Jeg føler en lidenskap, ansvarsfølelse og et kall for å hjelpe andre mennesker å oppnå frihet og selvrealisering. Ønsker å se sunne, fredfulle og glade mennesker i mange generasjoner fremover" - Julia Stormoen

Yoga lærer

Mitt første møte med Kundalini Yoga

Før jeg begynte å praktisere Kundalini Yoga regelmessig, hadde jeg en tendens til å presse meg selv for å nå resultater, jobbe hardt og strekke den fysiske og mentale kapasiteten min langt utover grensene. Dette resulterte i fatigue (tretthet), depresjon og stress. Gradvis begynte det å bli mer og mer kronisk og ble faktisk til en livsstil til slutt. Jeg sluttet å legge merke til at jeg var sliten og ignorerte følelsene mine og jeg begynte å tro at det var normalt å leve på denne måten.

Denne livsstilen visste seg godt på den fysiske kroppen og helsen, spesielt ryggen, skuldre, nakken og hodet. Uansett hva jeg forandret på i livet mitt, så var jeg ikke særlig lykkelig og alt gikk opp og ned, i en ustabilt og ukontrollert rytme. Jeg begynte intuitivt å lete etter en løsning.

Etter den aller første timen av Kundalini Yoga, kunne jeg føle og sanse noe ganske så kjent for meg. Noe jeg hadde mistet og glemt, en følelse av renhet og frihet. En liten smakebit av denne følelsen gjorde at jeg ikke trengte noen andre til å fortelle meg at jeg for en gangs skyld var på riktig vei i livet mitt.

Etter jevn og regulær praksis med Kundalini Yoga, oppnådde jeg fullstendig helbredelse og en dyp transformasjon skjedde i meg selv. Jeg klarte aldri å falle tilbake til mine gamle mønstre igjen. Det mest fantastiske med Kundalini Yoga er at det finnes ingen påvirkninger fra utsiden, det finnes kun selvrealisering gjennom utvikling av din indre bevissthet. Du blir kjent med deg selv og utvider persepsjonen din, så enkelt er det".

Bilde møt Julia Stormoen Yoga lærer
Jeg tror hovedgrunnen til at jeg valgte å gå dypere inn i praksisen av Kundalini Yoga er alt jeg har vært vitne til så langt. Det har hjulpet meg å transformere meg totalt ut og inn, fysisk, mentalt, psykisk og emosjonelt sett" - Julia Stormoen

AKAAL YOGA TILBYR

Yoga, meditasjon, livsstil, nettkurs, VEILEDNING og mer...

Akaal Yoga ble stiftet med det formål om å spre vitenskapen av Yoga og nå ut til ett større omfang av mennesker ved å ta i bruk moderne teknologi og eldgammel visdom.

Dette er en revolusjonerende metode for å praktisere yoga på og en fantastisk mulighet som er både enkel og tilgjengelig for alle. Sammen med oss kan du lære alt om yoga og meditasjon, få personlig veiledning, bli med på fordypende kurs og mer! Alt sammen skjer på nett, i en komfortabel atmosfære av ditt eget hjem.

Bilde Møtt Julia Akaal Yoga tilbyr
Mediter overalt! Det trenger ikke å være noe spesifikt du gjør, bare tøm deg selv hvordan du enn foretrekker! Bli tom, helt stille, hvor enn du er!" - Julia Stormoen

Vegansk kosthold

Vegansk kosthold, yogisk livsstil og mer...

Julia er veldig entusiastisk når det kommer til sunn mat og kosthold. Selv har hun gått gjennom mange ulike rens og detox programmer veiledet av dyktige mestere og nå lærer hun bort visdommen sin til sine elever. Julia har vært vegetarianer i over 11 år og stadig utforsker nye metode.

Akaal Yoga tilbyr ulike detox programmer som er baserte på sesongskifte, yogisk og ayurvedisk kultur. Du kan finne kurs for nybegynnere og mange andre spennende artikler om helse og skjønnhet.

Bilde Møt Julia yogisk livsstil Akaal Yoga
Mat er medisin og det burde behandles deretter. En dag vil du oppleve og føle med hele eksistensen din hvor dypt en og hver matbit påvirker deg og hva den egentlig gjør med deg. I dette øyeblikket, er transformasjon uunngåelig" - Julia Stormoen
>