Kundalini Yoga
Dele
Bilde nyttårshilsen 2015 akaal yoga

Nyttårshilsen 2015

Håper alle har hatt en fredelig jul hvor dere har fått muligheten til å vise takknemlighet og kjærlighet til deres nærmeste 🙂 Det nye året er rett rundt hjørnet og det er fint å ha noe å glede seg til og se frem til.  Mange av oss vil kanskje bruke litt tid til å evaluere året som har gått og sette nye nyttårsforsett. Noen av ønskene vil være veldig individuelle og personlige, mens andre er globale og rettet mot felles mål. Det er tid for en ny start og forandring. Det er allikevel lurt å huske at all forandring starter fra innsiden og all lykke starter med en personlig forpliktelse til deg selv! Du er kilden, du er kjernen. Ved å styrke og balansere deg selv kan du samtidig forme dine omgivelser.

Forandring tar også tid,

det er en prosess som du må gå gjennom hver eneste dag og bidra med innsats for at det sakte og sikkert skal ta form. Vær tålmodig, mange av oss setter høye mål for året, noe som krever massiv mengde energi for at livet skal snu i en annen retning, det kan ta sin tid og dermed krever det stabilitet, balanse, sterkt sinn og tålmodighet! Nyt prosessen mens den er i forandring, den kan bringe med seg mye visdom. 🙂

For at vi skal klare å ta i mot noe nytt i livet vårt, så må vi ha mot og styrke til å gi slipp på det gamle også. Vi må ofre noe for å få noe og det er der mange møter veggen de ikke kan gå gjennom. Veggen vi møter er ett lukket hjerte og frykt. Ønskene våre vil kun gå i oppfyllelse når de er i samsvar mellom hva hjertet, sinnet og sjelen vår forteller oss og hvis hjertet vårt er lukket, blir vi bare forvirret over hva vi egentlig vil og frustrert over at vi ikke får det. Vi må tørre å åpne opp hjertene våres for nye eventyr, for livet og nye muligheter, samt for å elske og akseptere oss selv. Livet blir først vakkert når vi legger ved hjertet vårt i alt vi gjør, det rene, ukyldige hjertet. Husk at hjertet ligger dypt inne i kroppen vår, at det blir godt beskyttet av resten av strukturen vår som tar godt vare på det og jobber for å gi det liv, så det er ikke farlig å åpne det opp 🙂

Yoga timene hos Akaal Yoga

vil i det nye året fokusere mye på å åpne opp, gi slipp, eliminere frykt, samt fjerne langvarig karma fra i fjor. Vi vil jobbe en del med å styrke psyken og kroppen vår, balansere sinnet og hjertet. Vi vil gjøre en del meditasjoner som vil hjelpe oss gjennom vanskelige tider, slik at vi får kapasitet og nok reserveenergi til å møte på ulike utfordringer året skulle bringe med seg. Det vil bli en del online yoga timer, så de av dere som bor ett stykke unna kan også bli med oss!

La oss sammen gå inn i det nye året grasiøst, fryktløst, med mot, kjærlighet og styrke! Jeg ønsker dere alt godt og håper veiene våre krysses, at vi sammen kan jobbe med å løfte og inspirere hverandre! Ta vare, vi sees <3 Wahe Guru.

>