Aura

4 months ago
Berit J spurte 5 måneder siden

Jeg lurer på en ting.🙂 
Når to personer/dyr  kommer nært hverandre, hva skjer med auraen da? Blir de mikset? Eller bøyer de på en måte unna? Hvis de mikses, hva gjør det med auraen etterpå?11 Svar
Lene svarte 5 måneder siden
Hei, jeg er ingen ekspert på dette, men har lest og hört en del om aura. Jeg er ganske sikker på at auraen ikke böyer seg, men går i hverandre. Det er derfor vi kan bli påvirket av hverandre. Har jeg mye negative tanker kommer dette frem i auraen, og det kan smitte over på deg. Og omvendt. Selv kan jeg kjenne av andres sinnsstemning, og det tror jeg har med at auraen min går inn i den andres. Siden det er energier det er snakk om, kan jeg tenke meg at noe av den andres aura vil henge igjen, men at det ikke er vedvarende. Kommer nok an på hvor negativ og hvor mye som har smittet over, men har man en veldig ren og positiv aura selv så tror jeg det ikke vil bli noe problem. 
Er det noen andre som har noe om dette? Selv synes jeg aura er veldig interessant. 
Berit, kan du se aura? Noen ganger kan jeg se auraen rundt hodet, spesielt når personen snakker om noe den er veldig interessert i. 


Berit J svarte 5 måneder siden
Ja,det høres logisk ut.😊  Takk for svar!
Det er kanskje derfor det er så godt å være i nærheten av hunder,for de er så uskyldige og vennlige.  
Kanskje derfor jeg syns det er så greit med avstand nå i coronatida. Jeg er normalt ingen»klemmer» heller..


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 5 måneder siden
Dette er et veldig spennende spørsmål, vær forberedt på et langt svar fra Julia om et par dager  


Berit J svarte 5 måneder siden
Jeg gleder meg til svaret ditt,Julia.🙂
Kom til å tenke på det du sa om farger og aura..
Kanskje derfor jeg trives best i svart når jeg er ute i selskap.. en liten aura så jeg slipper å komme for nært andre!?🙄


Lene svarte 5 måneder siden
Herlig, Julia! Gleder meg jeg også. Det er et så utrolig spennende tema. Jeg har også en tendens til å kle meg mye i svart, men kan kombinere med en del farger. Lyse klær er jeg derimot ikke så flink til å bruke, spesielt ikke på vinteren. 
Jeg har to katter. Hunnkatten har de siste månedene begynte å legge seg ved siden av meg på sofaen på kvelden. Begge to er elleve år gamle og har hele livet vært ganske lite kosete og holdt seg på avstand. Mon tro om min aura har blitt mer positiv og hun merker av det. At det er grunnen til at hun vil ligge ved siden av meg.


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 4 måneder siden
Så… da kom jeg endelig til denne posten her. Har tenkt på det nesten hver dag og ønsket å svare, men tiden har ikke strukket til 🌈 

Kort svar : Auraen blir ikke bøyd i ulike former, men den kan bli påvirket av vibrasjonsfrekvensene. Den kan minskes og svekkes, eller styrkes og utvides. Mennesker kan påvirke hverandres aura, den sterkeste utstrålingen og kraften vil dominere slik at andres felt vil justeres og tilpasses. Hvis auraen din er sterk, vil den filtrere negative frekvenser. Hvis auraen din er svak, vil den ikke klare å avvise negative frekvenser og vil bli påvirket alt som går forbi.

Langt svar : Menneskelig eksistens avhenger av det elektromagnetiske feltet, på samme måte som at jordens eksistens avhenger av jordens magnetfelt. Det er der hele tiden, men vi kan ikke se det. Magnetfelt finnes på de aller største skalaene i universet, til og med i klynger av galakser og minst hundre billioner av stjerner, gass og mørk materie. Hvilken som helst ladet partikkel vil produsere et magnetfelt i det omkringliggende rommet.

Når to magnetfelt kommer nær hverandre, vil de prøve å justeres, og potensielt bevege de fysiske objektene. På samme måte vil bevegelsen til en ladet partikkel endres når den passerer gjennom et magnetisert område på grunn av samspillet mellom de elektriske og magnetiske feltene.

For eksempel ; rundt tiden for nymåne, beveger månen seg inn i solens ytre atmosfære og jorden blir utsatt for solvind. Denne vinden kan ikke trenge gjennom jordens magnetfelt og smeller i stedet rett inn i den og produserer nordlyset. Solvinden blir blokkert fra å nå atmosfæren vår fordi den også inneholder et magnetfelt. Hvis du setter to negativt ladede magneter mot hverandre, vil de ikke klaffe.

Derfor, det du tiltrekker i livet ditt, avhenger av styrken, balansen og intensjonen av aura feltet. En sterk aura tiltrekker seg positivitet og avviser negativitet, som et skjold. Hvis auraen til en annen person har en positiv vibrasjon, vil den positive energien smelte sammen med din aura. Hvis den er negativ, vil den bli avvist. Akkurat som det elektromagnetiske feltet på jorden som reflekterer og skjolder alle farlige objektene for jorden.

Når utstrålingen din er sterk, kan du ordne projiseringen av magnetfeltet slik at alle omkringliggende magnetfeltene blir organisert til å passe sammen og fungere i samsvar med dine formål. Altså, du vil ha påvirkning over situasjonen og andre menneskers aura vil tilpasses din aura. Du vil være den dominante personen i gruppen. Andre vil trekkes mot deg, de vil åpne seg og snakke med deg. De vil føle at det er behagelig å bare være rundt deg, tross for store aldersforskjeller eller personlighetsforskjeller. Derfor sies det at det er nok å bare sitte ved siden av en opplyst yogi, for å aktivere tredje øyet. Han trenger ikke engang å se på deg, snakke med deg eller røre deg.

Når du har en sterk aura, kan du velge å ta til deg følelsene, avvise eller omstrukturere/påvirke de. Du kan velge å forholde deg til en person eller å koble deg fra hans/hennes innflytelse. Derfor når du møter enkelte mennesker så ønsker du å holde avstand, det er ikke alltid du ønsker å klemme en person og står i en til to meters avstand til personen i stedet.

En svak aura kan få deg til å føle deg usikker og negativitet kan trenge inn i psyken og den fysiske kroppen. Følelsene dine blir så viktige og realistiske at du ikke kan adskille deg fra dem – du blir utsatt for dem. Du kan bli sårbar for alt som går forbi deg eller gjennom deg. All sykdom går først inn i Auraen, derfor kan mange sykdommer helbredes aurisk eller holdes unna hvis auraen er sterk.

Det er mulig å lære seg å se aura, for eksempel slik som Lene gjør, men det er også lurt å lære å tolke det korrekt, slik at du blir i stand til å forstå personens helsetilstand og tolke følelsene. Når auraen er sterk vil den vises rund og symmetrisk når du er frisk. Når du er syk, har den forskjellige fordypninger og lommer i seg hvor det er mindre glød. Det kan også dannes kutt eller deling av din strålende energi i Arc Line.

Aura er en chakra, en sirkel eller en virvel av energi. Det kombinerer effekten av alle de andre chakraene og omringer de. En sterk eller en svak aura vil derfor påvirke alle de andre chakraene.

En Arc Line (usikker på norsk navn) er som er en glorie som strekker seg rundt pannen, fra øreflippen til øreflippen. Kvinner har en ekstra Arc Line som går fra nippelen til nippelen og hjelper til med å binde seg til et spedbarn. Hvis auraen din er kjøretøyet, så er Arc Line rattet til kjøretøyet. Det er styrken til Arc Linen som bestemmer hvordan magnetfeltene til menneskene, dyrene eller tingene kan eller ikke kan entre og påvirke deg.

Auraen din har faktisk mer virkelighet enn kroppen din, fordi selv om kroppen din går i oppløsning, forblir auraen. All fysisk materie blir subtil til slutt (dette er fysikk). Først blir det lyd, så blir det lys, og deretter blir det intet. Fra intet til lys, fra lys til lyd, fra lyd til det som ser fysisk ut og deretter tilbake til den omvendte prosessen (som i KK visualiseringen). Det du manifesterte i går eller det du manifesterte for ti år siden, kan derfor fremdeles henge rundt deg og ikke tillate deg å bevege deg fremover.

For eksempel sies det at kvinnen bærer den subtile essensen av en mann hele livet sitt. Naturen ordnet dette slik at når hun blir gravid og partneren hennes er fraværende, ville kvinnen ha en følelse av ham, en følelse av hans energi til å dele med barnet. Hun bærer hans minne som et avtrykk på Arc Line i sin aura. Problemet er at hvis kvinnen har hatt mange menn, er auraen hennes preget av forskjellige energier. Disse avtrykkene kan påvirke hennes aura, og skape forvirring rundt hennes egen identitet. Derfor anbefales det ikke å bytte seksuell partner, men heller forplikte seg til hverandre og inngå et ekteskap før seksuell samleie.

En kvinne kan rense innflytelsen av mannens auriske avtrykk, ved å praktisere Kirtan Kriya 62 min fast i 90 dager, eller Sodarshan Chakra Kriya (som vi skal lære rett etter KK). ✨Berit J svarte 4 måneder siden
Tusen takk for utfyllende svar. Som alltid.
Dette vil jeg gjerne lese mer om.
 
Lurer på hvorfor navnet mitt er er blitt Bente j ..her på forumet.🤔 Jeg heter Berit J. 😂😂


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 4 måneder siden
Berit, hehe… dette er min feil 🙈 Jeg merket at jeg rotet et par ganger med flere Berit og Bente her inne. Så skulle jeg inn og legge til en bokstav til, så ser jeg at jeg har rotet det til igjen Forresten, jeg kan endre kallenavnet til hva som helst, om dere ønsker å ha noen fancy brukernavn er det bare å si i fra! 


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 4 måneder siden
Jeg kommer nok til å lage flere blogg innlegg om aura etterhvert, ellers er det bare å spørre dersom det er noe annet som er interessant i forhold til aura Skal se om jeg finner noe interessant å dele! 


Lene svarte 4 måneder siden
Jeg har tidligere hört at vi kan beskytte oss ved å tenke oss at vi er omgitt av gult lys. Har dette noe for seg? Kan vi beskytte oss fra negativitet fra andre? Og hvordan kan vi bevisst forsöke å styrke vår aura? 


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 3 måneder siden
Hei Lene, takk for gode spørsmål!

Vel, aura assosieres med fargen hvit. Hvis du skal visualisere, så bør du forestille skinnende hvit, nærmest gjennomsiktig og krystallklar farge. Hvis du ser det ovenfra og ned, så kan du se ut som et egg som er omringet av lys. Fargen gul assosieres med tredje chakra. Jeg vil nok tro det krever litt mer enn kun visualisering for å styrke aura, men det er fint å gjøre det allikevel, spesielt under enkelte healing meditasjoner.

Dere kan chante Mangala Charan Mantra for beskyttelse så lenge dere vil, eventuelt høre på dette mantraet utover dagen. «Aad guray nameh, Jugaad guray nameh, Sat guray nameh, Siri guru dayv-eh nameh».

For eksempel kan dere chante mantraet før dere setter dere i bilen og reiser av gårde. Eller før dere drar på besøk til noen dere vet dere ikke kommer så godt overens med. Chant det for barna deres, eller gjenta det mentalt. La mantraet gå på repeat i huset for å klarne energien og styrke aura.

Her er to fine versjoner av Mangala Charan Mantra : 
>> https://www.youtube.com/watch?v=v5UMMiQR1ic
>> https://www.youtube.com/watch?v=ip971obPAOQ

Den mest effektive måten å styrke aura på, er å praktisere Kundalini Yoga daglig. Spesielt anbefales alle arm øvelsene, alle meditasjoner, Triangle Pose (nedovervendt hund), Ego Eradicator og Archer Pose.

Jeg har også noen fine yoga sett og meditasjoner dere kan prøve ut for å styrke aura. Hvis dere gjennomfører de jevnlig, vil dere merke helt spesielle forandringer

>> 90 min Kundalini Yoga for å styrke Aura
>> Meditasjon for å rense karma fra det elektromagnetiske feltet ditt 
>> Kundalini Yoga for beskyttelse og stabilitet
>> 90 min Kundalini Yoga for å styrke immunsystemet

I tillegg kan jeg si at det er lurt å jobbe med det nøytrale sinnet, observere hvordan dere tolker og reagerer på situasjonene og menneskene rundt. Hvis nøytralt sinn er sterkt og dominerende, kan dere umulig bli påvirket av negativitet rundt. Det er ingenting som vil trigge dere, fordi dere har lært å holde distanse mellom tanker, følelser og handlinger. Når noe blir personlig, blir det emosjonelt og da blir dere følsomme. Når dere holder et klart og nøytralt sinn rundt negative mennesker, har dere ikke noe problem med å kommunisere med de og løfte de opp med deres frekvens og visdom.

For eksempel, når jeg hører sladder eller at noen hele tiden klager over problemer og over alt som ikke fungerer her i verden, så retter jeg fokuset deres mot løsninger og stiller spørsmål som «Hvilke løsninger ser du for deg?», «Hva planlegger du å gjøre med denne situasjonen?»,»Hvordan forventer du at jeg skal håndtere all den informasjonen?», «Er det noe konkret jeg kan hjelpe deg med?».

Som oftest liker folk å klage, men ikke gjøre noe med problemene, fordi det rett og slett er enklere å klage og krever lite energi. Alle kan klage. Det er ikke sikkert at de gjør det med vilje, kanskje de alltid har vært sånn og har aldri tenkt på at det går an å være annerledes.

Nøytralt sinn er meget behjelpelig når det kommer til å håndtere konflikter i kommunikasjon. I yoga så sier vi ofte «Poke, Provoke, Confront, Elevate». Pirk frem problemet for å vekke opp personen, men ikke heng deg opp i det. Provoser for å få personen ut av komfortsonen. Konfronter med å få de til å møte noe de ikke vil møte og alltid end opp med å høyne personen, altså få personen til å realisere løsningen eller finne en utvei selv.

Dette er ikke noe dere skal planlegge, for eksempel så skal man ikke gruble over hvordan provosere eller pirke på personen eller hva for noe smart du må si for å høyne personen. Som regel kommer dette naturlig når du er ærlig, når du observerer fra nøytralt perspektiv og snakker ut av medfølelse og takknemlighet. Det å høyne seg over en annen person, vil ikke høyne den andre personen. Slik type kommunikasjon skal alltid komme fra hjertet.

Aura kan også svekkes hvis det er for mange utfordringer på en gang. Da gjelder det å passe på kostholdet, spise lett mat, praktisere Kundalini Yoga daglig, få nok hvile og søvn. Aura og immunsystemet går hånd i hånd. Det er viktig å ikke se på seg selv om et offer i vanskelige situasjoner, men heller ta ansvar for alle tidligere handlinger, tanker og ord som har blitt sagt. Deretter skifte rolle fra å være et offer, til å bli en skaper. Dette er en helt annen frekvensFor å lese svaret, vennligst logg inn eller registrer deg.

Doner et valgfritt beløp for å bli medlem.
>