Innhold på nettsiden – hvilke videoer vil du se mer av?

2 months ago
ForumKategori: Generelle spørsmålInnhold på nettsiden – hvilke videoer vil du se mer av?
Julia Stormoen Forumvaktmestere spurte 2 måneder siden
Hvilke type innhold du ønsker å se mer av på nettsiden? Skriv inn noen punkter under, for eksempel :

  • Video for dyp avslapping og bevisst avspenning
  • Guidet meditasjon, korte og lange videoer
  • Yoga for dypere søvn eller healing generelt
  • Blogg om ulike temaer : de fem elementene, energisystemet el.
  • Yoga i dybden, filosofien
  • Oppskrifter
  • Mantra kurs
  • Meditativ musikk

 

Skriv inn tre ting eller fler, så får vi oversikt over den reelle etterspørselen og jeg lage innhold som inspirerer dere14 Svar
Lene svarte 2 måneder siden
Hei Julia,
Her er mine önsker:

 • Guidet meditasjon med oppvarmingsövelser, korte videoer (gjerne maks 30 min inkl oppvarming og meditasjon) og lengre videoer
 • Blogg om ulike temaer
 • Yoga i dybden, filosofien

 

Så synes jeg du skal ta vare på disse yoga-kursene som du har laget, der man lärer noe nytt hver uke med tilhörende oppgaver.

Jeg har värt veldig fornöyd med å få personlig veiledning underveis på hvilke meditasjoner/yoga-kurs du tror vil passe meg når jeg har spurt og värt usikker. Det tar nok mye tid, men det har värt uvurderlig hjelp, og jeg håper du vil kunne fortsette med det når du har fått den nye plattformen oppe og går og alt har falt på plass.
Sat namJulia Stormoen Forumvaktmestere svarte 2 måneder siden
Tusen takk Lene  


Berit J svarte 2 måneder siden
Jeg ønsker de fem første punktene.
Jeg takker for video med 31 min KK med inn og uttoning.
Ønsker meg også frittstående film med savasana som jeg kan bruke før KK.
Jeg gjør innimellom program for skuldre,rygg,nakke,knær som oppvarming.


Monika svarte 2 måneder siden
Jeg liker aller best yogavideoer for ulik type healing. 
Alt som motiverer og støtter en spirituell praksis.
Yoga i dybden hørtes veldig spennende ut.
Alt som handler om yogisk livsstil, musikk, oppskrifter osv.
Jeg er også veldig enig i at kursene dine er veldig lærrerike. Jeg har sett dem i ettertid, men har lært masse.


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 2 måneder siden
Takk for gode forslag Hvis dere kommer på noe mer, så er det bare å skrive det inn her.  
Lene, hva tenker du på når du skriver: «Guidet meditasjon med oppvarmingsøvelser»?  


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 2 måneder siden
Er dere interessert i alle former for yoga eller primært i Kundalini Yoga? Det finnes 22 tradisjonelle former for yoga Jeg kan undervise i de fleste av de, utenom de nye formene som har blitt dannet de siste 20-50 årene.

Altså, hvilke andre former av yoga interesserer dere?

Noen former for yoga fokuserer kun på kroppslig perfeksjon, som i Hatha Yoga. Noen bruker lyd som i Laya (Mantra) Yoga for å endre bevissthetsnivået. Noen bruker visuelle former som i Yantra Yoga. Dhyana Yoga er disiplinen av meditasjon, oppmerksomhet, konsentrasjon og mindfulness. Bhakti Yoga er disiplinen av kjærlighet og hengivenhet. Kundalini Yoga er en form for Raja Yoga, som er rettet mot å vekke din kundalini på en meget skånsom og presis måte. Det er en kombinasjon av Mantra Yoga, Laya Yoga, Hatha Yoga, og Raja Yoga. Du fokuserer din mental energi på hvert bevissthetssenter og hever bevisstheten nivå for nivå, til du når den høyeste perfeksjon som kundalini kan heves til.

Vil dere ha en innføring i ulike former for yoga, men ha en hovedform som dere praktiserer? Kom dere til denne nettsiden primært for å lære om Kundalini Yoga?Monika svarte 2 måneder siden

Ja jeg gjorde ihvertfall det… (kom hit for kundalini yoga), det jeg vil er å utvikle meg spirituelt sett (det fysiske for meg er bare en bonus). Berit J svarte 2 måneder siden
Så mye spennende.😊 Jeg strever fremdeles med tankekjør, så alt som kan hjelpe meg å være til stede ,er av interesse.😄


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 2 måneder siden
Monika, kunne du forklart litt hvordan du forstår spiritualitet? Eller hva betyr det for deg å utvikles spirituelt? Beklager hvis jeg spør for mye rett frem her, men jeg ønsker bare å forstå behovene best mulig, for å skape innhold som virkelig treffer da, og akkurat dette med spiritualitet er det mange som har egen forståelse for da.

Berit, jeg har jo helt glemt å kommentere tråden din om tankekjør!! Jeg skal gjøre dette snarest og gi deg noen gode forslag til teknikker og meditasjoner du kan prøve når vi er ferdig med våre 120 dagerMonika svarte 2 måneder siden
Jeg kan svare mer utfyllende, men raskt nå så mener jeg vel høyne bevissthetsnivvået. Slik som du beskriver at kundalini yoga gjør.
Jeg ønsker en praksis som åpner kanalen mot en høyere bevissthet. Lar meg vibrere på høyere frekvenser. 
Gir det mening?
Fint å kunne presisere. Ord betyr forskjellig for folk.


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 2 måneder siden
Ja, absolutt! Det gir mye mening Tusen takk for at du deler! 


Lene svarte 2 måneder siden
Hei Julia, jeg mente rett og slett slik som vi har gjort i Kritan Kriya blant annet. Övelser som varmer opp for akkurat det meditasjonen tar for seg. For meg blir det knotete å plukke oppvarming et sted og meditasjon et annet sted, men vil helst ha alt i en og samme video. Jeg tenker ikke at du skal snakke underveis i hele meditasjonen, men at det blir en start og slutt. Du har mange slike videoer og det jeg mener er at jeg önsker at de blir tatt vare på og kanskje tilföyer noen flere.
For meg var det ikke det at det var Kundalini yoga som trakk meg til nettstedet i seg selv, for jeg var så ukjent med yoga i seg, og er det fremdeles, men at det rett og slett föltes rett for meg. Jeg er nok ute etter å höyne bevissthetsnivået, slik som Monika beskriver.


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 1 måned siden
Takk for gode innspill her inne Kan det stemme at dere også trenger flere korte yoga sett eller meditasjoner, som egner seg godt til en hektisk hverdag? Noe som er mellom 5-15 min? 


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 1 måned siden
Forresten, hvor interessant er yoga for øyne/ for bedre syn? 

Jeg sitter utrolig mye foran skjermen og merker det går utover synet hvis jeg ikke gjør enkelte øvelser daglig. Det finner mye bra for øyne i Kundalini Yoga ✨ For å lese svaret, vennligst logg inn eller registrer deg.

Doner et valgfritt beløp for å bli medlem.
>