Mantra chanting

3 months ago
ForumKategori: Kundalini yogaMantra chanting
Julia Stormoen Forumvaktmestere spurte 3 måneder siden
Hei
Hva lurer dere på angående mantra chanting? Får dere til å chante riktig? Klarer dere å observere effekten av de ulike mantraene? Er det noen mantraer dere er usikre på hvordan uttales eller hva de betyr? Bruk gjerne denne tråden til å dele erfaringer og stille spørsmål om mantra chanting. Hvis du synes at mantra er flaut og kleint så er det helt greit å dele det også

Vi kommer til å chante en del i Kirtan Kriya og det hadde vært greit å vite hva dere er nysgjerrig på slik at jeg kan utdype det som trengs.

Føler personlig at chanting er ekstremt effektivt på fokus og konsentrasjon. Etter å ha chantet enkelte mantraer i mer enn 10 år, så kan jeg føle at de har integrert seg ganske dypt i underbevisstheten. Jeg kjenner at effekten inntreffer raskere for hver gang fordi cellene i kroppen er så godt kjent med den vibrasjonen og begynner å reagere raskere. Ganske kult!

Kan også si at jeg selv var meget sjenert for mantra chanting før, spesielt for min tidligere kjæreste, familie og venner. Jeg var vel redd for å minste de jeg var glad i om de skulle finne ut at jeg chantet rare greier kl 04 på morgenen. Når jeg var rundt 19 år, så fikk jeg en del motstand fra mine venner når jeg foretrakk å stå opp 0330 for å gjøre yoga fremfor å legge meg 0330 etter fest på byen. Det var mange indre konflikter som foregikk hos meg på den tiden og som jeg måtte løse ved å være ærlig med meg selv og følge intuisjonen min fremfor frykt for andres meninger. Det bygde en styrke i meg til å snakke ut åpen og ærlig. Nå føler jeg meg meget komfortabel med chantingen. Det er noen kraftfulle vibrasjoner som kroppen vår er i stand til å produsere som bringer en rett hjem!

Spent på å høre om deres refleksjoner
Sat Nam!For å lese svaret, vennligst logg inn eller registrer deg.

Doner et valgfritt beløp for å bli medlem.
>