Syk

3 months ago
Berit J spurte 3 måneder siden
Hei.
Jeg har gjort KK nå ,alle dager siden starten.
Nå har jeg vært forkjølet og hatt feber i 2-3dager. I dag sov jeg lenge, og tenkte å utsette yoga til i ettermiddag/kveld. Nå er jeg usikker på om jeg orker.. Hoster en del,  jeg har gjort 1-times programmet de siste to dagene, så det var gått greit. Det ble noen Paracet i går kveld/natt. Måtte showe og leke med hundene for å holde dem opptatt med noe positivt.😊 Gamlefar er veldig redd rakettene,og jeg hadde ikke lyst til at han skulle lære valpen at det er skummelt. Det gikk bra, jeg klarte å holde dem i gang så de helt glemte rakettene. (Måtte jo takke nei til invitasjoner pga dårlig form..)
Hvis jeg står over i dag, må jeg begynne på dag 1 igjen? 


5 Svar
Berit J svarte 3 måneder siden
Jeg gjorde det korte programmet nå i kveld. Det gikk bra ti tross for hoste og litt svette.😊 Nå går jeg og legger meg.😊


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 3 måneder siden
Kjære Berit
Du kan når som helst gjøre noen av dine favorittøvelser som oppvarming og deretter 11 min meditasjon. Det trenger ikke å ta mer enn 15-20 min til sammen. Jeg har også gjort det en del ganger.

Det sies at hvis du står over en dag, så må du starte på dag 1 igjen. Dette har nok med reprogrammeringen å gjøre. Det er også ofte slik, at dersom du først hopper over en dag, så er det utrolig lett å gjøre det igjen. Det føles ofte som om at man har feilet og da er det ingen vits å fortsette videre. Motivasjonen forsvinner utrolig raskt.

Det er supert at du gjennomførte din sadhana! Håper virkelig at du vil føle deg bra igjen snart 🤗🌸

Prøv gjerne dette yoga settet, det er ikke så vanskelig og er fint å gjøre dersom du er tett i nesen eller har feber. Da kan du fint gjennomføre 11 min KK etterpå : https://akaal-yoga.no/course/22-min-yoga-mot-forkjolelse-video/

Gjør gjerne 3 min Sitali Pranaya utover dager, spesielt hvis du merker at feberen fortsetter å stige. Det kan du gjøre liggende i sengen på ryggen. Feberen faller med opptil 1 grad har jeg merket : https://akaal-yoga.no/course/3-min-sitali-pranayama/

Godt Nyttår til deg! Håper året blir fylt av glede, vitalitet og spennende overraskelser ✨Berit J svarte 3 måneder siden
Tusen takk. Og riktig godt nyttår!
Jeg skal prøve det programmet mot forkjølelse. 😊 Linken til sitali pranayama funker ikke. Men jeg fant den, denne har jeg jo lært før – mot hetetokter! 😉 Jeg får forøvrig sjelden høy feber, men jeg får fort «feberverk» i kroppen..og føler meg utilpass..( jeg har normalt lav kroppstemperatur. Ca 36 . 😄 )
Jeg gjorde 90 min.i dag. Men takk for tips om annen oppvarming før kirtan kria.🙏❤️💛
Har du gode tips mot tankekjør, mottas de med takk! Hodet mitt renner over,konstant..😵
 
 


Julia Stormoen Forumvaktmestere svarte 3 måneder siden
Da har jeg fikset linken, takk for at du sier i fra Håper at du føler deg bedre og at noen av øvelsene kanskje lettet litt også? 
Start gjerne en ny tråd om tankekjør så skal jeg svare på det etterhvert. Fint tema å diskutere  


Berit J svarte 3 måneder siden
Er bedre form,og har gjort 90 minutter de siste dagene.🙏


For å lese svaret, vennligst logg inn eller registrer deg.

Doner et valgfritt beløp for å bli medlem.
>