MØT STUDENTENE

"I løpet av de seks årene Akaal Yoga har eksistert, så har jeg undervist yoga klasser fra over 20 land på tre forskjellige språk. Noen har jeg møtt fra yoga kursene mine i lokale yoga studioer rundt om i verden, noen har deltatt på live webinarene via YouTube, noen har jeg aldri møtt personlig, men har skrevet lange mail med frem og tilbake i mange år. Hver eneste relasjon har vært en verdifull og lærerik opplevelse. Spesielt dype røtter har blitt dannet med de som har vært med på ferden fra dag en. Jeg er takknemlig for den godhjertede varmen, støtten og sannheten som dere deler." - Julia Stormoen

profile-pic

Inspirerende, motiverende og livsendrende

Jeg er super fornøyd med alle de forskjellige yoga øvelsene du har satt sammen. Øvelsene har hjulpet meg på mange måter, og nå kan jeg ikke være foruten yoga i hverdagen😊 Videoene er også inspirerende og motiverende for meg og har virkelig vært livsendrende for meg. Tusen takk for at du lager så inspirerende online yogakurs!

Charlotte
profile-pic

Vært til stor hjelp for meg

Jeg vil bare få si at du er ufattelig dyktig og flink! Svært behagelig vesen og stemme å høre på. Takk for at du holder på, du har virkelig vært til stor hjelp for meg 🙂 Håper aldri du slutter, du er laget for dette!

Heidi
profile-pic

Ydmyk visdom, empatisk og nærværende

Etter at jeg ”fant” Julia via youtube-video om pusteteknikk, har livet mitt begynt å endre seg. Jeg tok kontakt med Julia, og etter anbefaling fra henne startet jeg, som nybegynner i yoga, på en 40-dagers yoga-utfordring – ”Kunsten av bevisst manifestasjon”.

En ting var min stive kropp, men det gikk lettere enn jeg hadde trodd. Øvelsene ble enkelt forklart og det var ikke vanskelig å henge med. Selv om en indre stemme forsøkte å fortelle meg noe annet, så ble det å utføre yoga-settet hver dag etter hvert noe jeg bare MÅTTE gjøre. Det var en så god følelse etterpå, både fysisk og mentalt, at jeg visste at dette ikke var annet enn bra for meg.

Underveis i utfordringen dukket det opp mange tanker og følelser. Julia besvarte mine lange mail utdypende. Det hjalp meg videre i prosessen. De surrende tankene roet seg ned og jeg begynte å føle en indre styrke som jeg ikke hadde hatt før. Når de 40 dagene nærmet seg visste jeg at jeg måtte fortsette med kundalini-yoga. Julia anbefalte meg da en annen yoga-utfordring som jeg satte i gang med friskt mot.

Jeg føler at jeg nå beveger meg mot en annen dimensjon og bevissthet.

Så takk, Julia, for at du er den du er. Ydmyk visdom, empatisk og nærværende, det er slik jeg opplever deg, og jeg føler at du har blitt min yoga-lærer som jeg kan ta kontakt med når jeg føler behov for det.

Lene
profile-pic

Lengtet intenst etter en spirituell praksis

Jeg føler meg SÅ bra etter å ha begynt på nytt. Jeg føler veldig stor glede og takknemlighet for å ha funnet tilbake. Jeg har lengtet intenst etter en spirituell praksis, etter en vei å gå, og nå har jeg det mye mer en før, og jeg føler meg helere.

Monika
profile-pic

Inspirasjon til å ta vare på pust, kropp og sinn

Nå i disse primært innetider, er det en velsignelse å få inspirasjon til å ta vare på pust og kropp og sinn - klart til umiddelbar bruk rett inn på skjermen og det til og med på det tidspunktet som passer meg best. Jeg har fulgt Julia, en utrolig fin yogalærer i flere år - litt av og på. Nå har hun videreutviklet sitt til tilbud av forskjellige yoga og meditasjons-program til være donasjons-basert. Jeg anbefaler deg sterkt å sjekke mulighetene på: http://akaal-yoga.no . Min erfaring etter å ha gjort ett yogapass hver formiddag så langt i 2020 er kun positiv!! Kan jeg gi deg følgende utfordring: at du i det minste tar en prøvetime? Da får du sannsynligvis uansett strukket deg litt! Lykke til!🤸‍♀️🤸‍♂️🎲☺️🤝

Waldemar
profile-pic

Tydelig og klart selv for nybegynnere

Julia er bare en helt fantastisk lærer, alt er tydelig og klart selv for nybegynnere. Timene hennes har en fantastisk atmosfære, og jeg får lyst til å komme tilbake igjen og igjen 🙂

Camila
profile-pic

Interessant fremstilling av Kundalini yoga

Å praktisere yoga med Julia er: 1) positivitet, 2) variasjon i øvelser, 3) en interessant fremstilling av Kundalini yoga, 4) mulighet til å dele tankene mine åpent med andre, 5) behagelig avslapning til lydene av gong og til duftene av eteriske oljer og stearinlys 6) te drikking, 6) utendørs yoga aktiviteter i parkene og mer....

Gulnara
profile-pic

Disse timene satt virkelig fart i egen yoga praksis!

Det var disse timene som virkelig satt fart i egen yoga praksis. Jeg syns det var så godt å ha disse timene alene med Julia - ingen spørsmål var for dumme. Hun ga alltid mer enn forventet. Jeg har anbefalt Akaal yoga til flere 🙂

Anne-Gro
profile-pic

Inspirerer med spiritualitet på en veldig vakker måte

Setter stor pris på alt du deler Julia! Du inspirerer med spiritualitet på en veldig vakker måte som jeg tror når mange! Du har en gave der!

Pia Pernille
profile-pic

Timene dine er magiske!

♡ Helt fantastisk du er inspirerende, blir rolig og avslappet av å høre og se på deg 😀 Timene dine er magiske og elsker å være med på dem ♡ ILOVE YOU MY FRIEND ♡

Renée Anita
profile-pic

Evig takknemlig for å ha møtt deg!

Kjære Julia<3

Igjennom fantastiske pustmeditasjoner, øvelser og mantra'r har du guidet og ledet meg igjennom det som har vært frykt og gammelt tanke-mønster..Som har gått igjen og gått igjen.. Du har inspirert meg videre med din rolige og kloke væremåte..Gitt meg håp og troen på at livet kan være godt sted å være! Du løftet meg opp med din stemme,da livet smertet som mest..Du ga meg kunnskap som jeg aldri kunne tenkt selv..Du lærte meg å være bevisst..bevisst på både gode tanker,-handlinger og ord..og lært meg gi slipp på det vonde..for å åpne mere opp for den utømmelige kilden av universiell sannhet-sann kjærlighet<3Evig takknemlig for å ha møtt deg<3 Du er en JORD-ENGEL<3 Sat nam<3??

Gry
profile-pic

Du gir mye av deg selv

Er utrolig takknemlig for all den kunnskap og visdom som du Julia formidler i de ulike yoga meditasjonene. Du gir mye av deg selv. Kundalini yoga og meditasjon er til stor nytte for meg i dag. Så tusen hjertelig takk.

Jofrid
profile-pic

Denne yogaformen er for alle!

Denne yogaformen er noe som funker for alle, gir mest av alt utrolig glede utover hverdagen. Desto mer man praktiserer, desto mer får man igjen for det. Og legger man til sunne matvaner, merker man mer og mer at kroppen din "snakker" til deg. Du og kroppen din kommuniserer på en bedre måte, og begge blir mer fornøyd!♡

Frank Andre
profile-pic

Spesiell tilstedeværelse

Julia er brennende engasjert, og har en helt spesiell tilstedeværelse. Dersom du er interessert i å lære om kundalini-yoga, har du kommet til rett sted!

Arina
profile-pic

Kobler ut umiddelbart, tankene forløses og jeg slapper av

For 2 år tilbake lagde Julia et personlig tilpasset yoga program for meg, med fokus på mine behov og problemområder. Jeg fikk en video som jeg gjorde hver dag i nesten tre måneder. Så snart jeg begynte å jobbe sammen med Julia, følte jeg at jeg kunne stolte på henne. Kunne virkelig føle hennes bevissthet og tilstedeværelse. Når jeg begynte med programmet opplevde jeg store forandringer både med helsen min og i personlige livet mitt. Nå gjør jeg yoga online nesten hver dag og bare med Julia! Jeg føler at jeg har en personlig yoga lærer nå. Så snart jeg starter videoen, kobler jeg ut umiddelbart, tankene forløses og jeg slapper av. Veldig hyggelig atmosfære på videoen, og stemmen til Julia er bare magisk. Julia, jeg vil virkelig at prosjektene dine skal fortsette å utvikle seg og blomstre. Du gjør vår verden renere og snillere! Sat Nam!

Lena
profile-pic

Mer energi, glede og mindre negative tanker !

Har meditert nesten hver dag ❤ Opplever å få mer energi, får bort negativ tanker og mer glede. Liker korte meditasjoner og gjerne lengre med veiledning. Ønsker å bruke meditasjon for å få energi, pause og glede.

Tove-Lilly
profile-pic

Dypere kobling og mer harmoni!

Etter 6 uker med daglig yoga praksis, har jeg begynt å føle en dypere kobling med meg selv. Jeg har begynt å legge merke til mine handlinger og det gleder meg å se resultatene som de bidrar til. Fysisk sett føles kroppen min utrolig sterk og balansert. Etter yoga praksisen så starter morningene mine veldig rolig, jeg kan gjøre alt jeg trenger i dyp harmoni. Jeg har massevis av energi jevnt gjennom hele dagen. Når jeg er ute og gå en tur, så føler jeg meg frisk, sunn, lykkelig og fullkommen! Jeg er veldig takknemlig for den lærdommen som Julia har delt med meg!

Elija

UTFORSK YOGA OG MEDITASJON

Gi en valgfri donasjon for å komme i gang

>