Kundalini Yoga
Shares

Hvordan kan yoga hjelpe oss i koronatider?

Vi lever i en tid nå hvor det er mye usikkerhet, det er vanskelig å planlegge noe, det er mange begrensninger og det er mange konspirasjonsteorier. Frykt for det ukjente og uvitende strømmer på bølgevis hos mange av oss. Det er veldig utfordrende for noen å bli sittende hjemme, spesielt for ekstroverter. Mange forhold blir satt på en skikkelig prøve fordi vi må møte hverandre ansikt til ansikt uten å ha en rømningsvei og langt i fra alle kommer godt ut av det. Det en emosjonell periode for folk flest og selv om vi har trent yoga og meditasjon i mange år, så er det ikke alltid vi klarer å stå i mot en bølge av panikk og usikkerhet fordi vi ikke klarer å fange opp det som skjer i underbevisstheten vår. Selv om vi påstår at alt er ok, så er det ikke uvanlig at dine atferdsmønstre og tankemønstre forandres uten at du merker det, før det er for sent.

I videoen over svarer jeg på spørsmål og bekymringer som har kommet inn de siste ukene og gir tips til hvordan dere kan håndtere denne situasjonen og hva dere bør fokusere på akkurat nå.

Oppsummering på innholdet:  

 1. Hvordan har livet mitt forandret seg etter at jeg slettet sosiale medier og gikk fra tradisjonell markedsføring til donasjon? (01:45)
 2. Hvor ofte vil videoene mine publiseres fremover? (03:45)
 3. Dagens situasjon : Hvordan kan yoga hjelpe å håndtere uro i en turbulent periode? (05:00)
 4. Hva slags sammenheng har viruset med hjertechakra? Hva slags tankegang hindrer hjertechakra å åpnes opp? (07:47)
 5. Hvordan skape et sterkt fundament og en nærende livsstil som vil jobbe for deg? (09:32)
 6. Bør du praktisere kraftfulle pranayama teknikker / pusteøvelser dersom du kan være smittet av koronaviruset? (13:00)
 7. Hvordan fungerer yoga som en reserve kapasitet i turbulente tider? (14:50)
 8. Hva slags yoga sett kan jeg anbefale akkurat nå? (19:53)
 9. Bør du gjennomføre yogiske dietter nå med tanke på viruset? (20:28)
 10. Hva annet bør du fokusere på akkurat nå? (20:39)

Det beste du kan gjøre for hele verden akkurat nå, er å hjelpe deg selv! Transformer sinne, aggresjon, stress og indre uro til en kreativ og positiv tankegang. Bli stabil som et fjell!

Under vil du finne noen anbefalinger til yoga sett og detox programmer som du fint kan gjøre allerede nå. For å bli medlem og få tilgang til isse programmene, kan du støtte arbeidet mitt ved å gi en donasjon før du fortsetter.

Tre yogiske programmer å velge mellom :

 1. Grønn yogisk mono diett – alkaliserer blodet, styrker immunsystemet, bedrer funksjonen av tarmen, reduserer slim i kroppen og renser leveren
 2. Mucusless diet – som eliminerer giftstoffer og reduserer slim i kroppen
 3. Opplev frekvensen av Anahata Chakra – aktiver det mest kraftfulle energisenteret for dyp harmoni på en skånsom og trygg måte.

Yoga sett og meditasjon som anbefales :


Legg gjerne igjen en kommentar under og la meg vite hva du tenker dette emnet!

 • Lene L sier:

  Hei Julia, takk for at du deler dine tanker. Jeg er så enig i det du sier. Dette er tider hvor vi må tenke om. Både hvordan vi tenker og hvordan vi lever våre liv. Jeg innser bare mer og mer hvor viktig naturen er for oss, og i denne perioden har naturen fått det bedre med mindre forurensning. Dessverre føler jeg at media stresser oss mer enn nødvendig. De er så flinke til å trekke frem alt det negative. Mitt råd til andre er å ikke følge med på alt som er av nyheter, men kun hovedtrekkene. Selv ser jeg minst mulig av nyheter da jeg føler at det trekker meg ned og jeg føler meg dårlig etterpå.
  Det finnes, som du sier, lyspunkter i dette. Naturen har (for øyeblikket) fått det bedre, folk finner sammen og vi får mulighet til å stresse ned og tenke etter.

  • Julia Stormoen sier:

   Tusen takk, Lene, for at du også deler dine tanker rundt dette emnet 🙂 Jeg er helt enig i dette med medier, det er jammen vanskelig å leve et distansert liv når informasjonen bare lekker gjennom fra alle kanalene. Hvis jeg kjenner at det blir for mye negativ informasjon rundt meg, så pleier jeg å lukke øynene og visualisere at jeg bor i skogen, langt unna sivilisasjon. Der sitter jeg helt alene og mediterer i total fred og dyp enhet. Et sted hvor jeg ikke engang vet om all galskapen som skjer i verden, et sted hvor jeg ikke blir påvirket. Dette stedet gir meg umiddelbar ro og er et sted jeg går for å få healing 🙂

   Kanskje dette kan være et tips for flere også? 🙂

 • >