YOGA BASICS
Tekst

Hva er Sadhana?

Lesson 1

Sadhana er ett effektivt verktøy som tillater oss å oppdage dypere aspekter av hvem vi er og hva vi er i stand til. Det er en personlig spirituell praksis som handler kun om deg og ingen andre. Det tillater deg å gå gjennom den samme situasjonen gjentagende ganger over en periode på 40,90,120 eller 1000 dager.

Vi lærer å se en og samme situasjon fra mange aspekter og samtidig utvikle en evne til å påvirke situasjonene rundt oss bevisst. 

Hvordan praktiserer vi det?

Sadhana trenger ikke å være noe du fysisk praktiserer, det kan være hva som helst. Måten du spiser på, måter du kommuniserer på, hvordan du sitter, puster eller håndterer dine følelser.

Det kan være ett yoga sett som du har fått av din Guru, eller noe du selv har bestemt deg for. For eksempel å praktisere takknemlighet og medfølelse for å håndtere aggresjon og frykt.

Sadhana er ikke en satt praksis, noe som betyr at du kan bruke alle verktøyene gitt av universet til å oppleve en dypere spirituell kobling.

Hvor lenge varer praksisen?

Den beste effekten av Sadhana får du når du praktiserer det daglig i en periode over 40 – 90 -120 eller 1000 dager. Du vil konsistent gå gjennom din personlige yoga utfordring hver dag uten å hoppe over en eneste gang. De fleste starter med 40 dager og bygger opp praksisen sin gradvis i flere år, opptil 1000 dager. Jo lenger du praktiserer, jo dypere vil effekten sette seg i psyken, kroppen og på energi feltet. 

Se video i neste leksjon for å finne ut fordelene ved å praktisere noe fast i 40,90,120 eller 1000 dager. 


Har du gjennomført Sadhana tidligere?

Del gjerne din opplevelse i kommentarfeltet under ↓


Pen
>