Kundalini Yoga
Dele
Bilde hva er kjærlighet Akaal Yoga

Hva er kjærlighet ?

Det er en grunnleggende ting vi må forstå. Livet er energi og alt er livsenergi! Alt blir til, oprettholdes og ødelegges ved hjelp av en og samme energi. Energi er en enhet. Den kan ikke være flere ting. Den er alltid lik. Følelser er ett utrykk av denne energien.

Vi har ulike følelser, men vi bruker nøyaktig samme energi og nøyaktig lik mengde energi til å føle oss bra så vel som dårlig, til å være fylt av kjærlighet eller føle hat, til å være friske eller syke. En følelse er rett og slett en revibrasjon av livsenergien. Vi kan bevisst bestemme selv hva vi vil transformere denne energien til, om det er til årvåkenhet, styrke av helsen, bevissthet eller transformere det til kjærlighet. Hvilke følelser velger du å ha i deg selv og hva velger du å dele med andre? Velger du føle velbehag eller ubehag i deg selv akkurat nå?

Hver følelse og hver tanke har en frekvens og vibrasjon. Det er her yoga kommer inn i bilde. Vi kan ved hjelp av lydvibrasjoner (mantra, musikk, gong) og gjentagelse, stimulere ulike frekvenser og tune inn sammen med de. Vi kan for eksempel velge å stimulerere frekvensen av Anahata chakraen for å åpne det opp, løse opp blokkeringer og frigjøre flyten av kjærlighet.

Når du lærer å tune inn med de høyere frekvensene av hver eneste chakra, så vil det ikke ha noe å si hva som skjer rundt deg. Om du er i krig, om du mister noen du elsker, om det er dårlig vær eller folk rundt deg er negative, du vil klare å opprettholde tilstanden du er i og gå gjennom de samme tingene som alle andre, bare uten ubehag i deg selv! Du lar deg ikke synke inn i de lavere vibrasjonene av depresjon og tristhet. Utfordringen til mange av oss er at vi ikke har nok energi til å opprettholde denne energien og vi blir som oftest stagnert i lavere frekvensene. Det er derfor vi gjør pranyama, ulike øvelser og meditasjon. Kundalini Yoga er som ett komplett verktøy som jobber med alle de ulike aspektene av din organisme og bringer det i perfekt balanse.

Hvis du bare kan se på alt kjærlig, vil hele verden rundt deg bli vakker i din indre opplevelse. Det er en indre tilstand og hvordan du er og føler deg til enhver tid, kan helt klart være ubetinget og 100% selvstyrt.

>