Kundalini Yoga
Dele

Hvordan raskt bli kvitt hodepine og migrene?

Hodepine og migrene kan påvirke hverdagen vår i stor grad. Ingenting slår deg mere flat enn en pulserende og bankende hodepine. Det er ikke snakk om god arbeidsinnsats og motivasjon når slike anfall kommer. Mange av oss prøver å lindre den voldsomme smerten ved hjelp av Paracet, Ibux eller lignende. Men finnes det andre måter å lindre migrene og hodepine på? 

Hvorfor oppstår hodepine og migrene?

Kroppen din er som et avansert kart som kan ta evigheter å studere. Ved å lære å forstå og kjenne kroppen din bedre, vil du kunne klare helbrede den helt fint selv. Dette er en kraft som du har blitt født med. Det høres kanskje umulig ut å kunne helbrede seg fra all sykdom eller mirakuløst når noen faktisk gjør det, men det er ikke noe annet enn vitenskap og dyp kjennskap til din indre mekanisme. 

Både hodepine og migrene har en fellesnevner til at de oppstår. Det er gjerne relatert til spenning, stress, kosthold eller dehydrering. Ved hjelp av å trykke på spesielle akupunktur punker og massere enkelte områder på kroppen, kan du løse opp spenninger og frigjøre energi flyten og blodtilførselen til hjernen. I videoen over har jeg slått sammen de mest effektive øvelsene i Kundalini Yoga og Kinesisk selv massasje for å gi deg den beste medisinen på markedet! Prøv det ut neste gang du kjenner av migrene anfallet kommer eller at hodepinen ikke går bort.

Finn kilden til hvorfor migrene og hodepine oppstår

Det er viktig å påpeke at disse øvelsene vil ikke kurere eller fjerne migrene eller hodepinen for godt. Dette er øvelser som kan hjelpe deg å lette trykket i øyeblikket. Det kan lindre og fjerne smerten, men ikke eliminere kilden til at problemet oppstår. For å finne kilden og kurere hodepinen for godt, må du vurdere å gjøre endringer i livsstilen eller kostholdet ditt.

  • What’s Going down i’m new tto this, I stumbled upon this I’ve found It positively
    helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & help other customers like itts akded
    me. Great job.
    mata kuliah kewarganegaraan

  • >