Kundalini Yoga
Shares

Hvordan raskt bli kvitt hodepine og migrene?

Yoga og selvmassasje

Hodepine og migrene kan påvirke hverdagen vår i stor grad. Ingenting slår deg mere flat enn en pulserende og bankende hodepine.

Det er ikke snakk om god arbeidsinnsats og motivasjon når slike anfall kommer. Mange av oss prøver å lindre den voldsomme smerten ved hjelp av Paracet, Ibux eller lignende. Men finnes det andre måter å lindre migrene og hodepine på? 

Kundalini Yoga + Kinesisk selvmassasje = SANT

Kroppen din er ett avansert kart som har blitt studert i evigheter. Ved å lære deg å forstå kroppens organisme, vil du klare å helbrede kroppen din helt fint selv uten noen påvirkning fra utsiden. Dette er en kraft som du har blitt født med. Det høres kanskje umulig ut å kunne helbrede seg fra all sykdom eller mirakuløst noen andre faktisk gjør det, men det er ikke noe annet enn vitenskap og dyp kjennskap til din indre mekanisme som avgjør det. Sitter du på den kunnskapen, så vil ikke hodepine eller migrene oppstå i det hele tatt.

Vitenskapen av Kundalini Yoga og Kinesisk medisin har kommet utrolig langt her. Skulle gjerne skrevet 200 sider i denne bloggen om det, men la oss holde det saklig.

Både hodepine og migrene har en fellesnevner til at de oppstår.  Det er gjerne relatert til anspenning, stress, feil kosthold og dehydrering. Ved hjelp av å trykke på spesielle akupunktur punker og massere enkelte områder på kroppen, kan du løse opp spenningen og frigjøre energi flyten. I videoen over har jeg slått sammen de mest effektive øvelsene i Kundalini Yoga og Kinesisk selv massasje for å gi deg den beste medisinen på markedet! Prøv det ut neste gang du kjenner av migrene anfallet kommer eller at hodepinen ikke går bort.

Finn kilden til problemet for langvarig løsning

Det er viktig å påpeke at disse øvelsene vil ikke kurere eller fjerne migrene eller hodepinen for godt. Dette er øvelser som kan hjelpe deg i øyeblikket. Det kan lindre og fjerne smerten, men ikke eliminere kilden til at problemet oppstår. For å finne kilden og kurere hodepinen for godt, må du vurdere å gjøre endringer i livsstilen og kostholdet ditt.

 

  • What’s Going down i’m new tto this, I stumbled upon this I’ve found It positively
    helpful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & help other customers like itts akded
    me. Great job.
    mata kuliah kewarganegaraan

  • >