Kundalini Yoga
Dele

Sitali Pranayama senker feber og kjøler ned kropp og sinn

Sitali Pranayama

er en pusteteknikk som har en kjølende og avslappende effekt. Den vitaliserer og renser kroppen , og er spesielt kjent for å senke ned feber og bedre fordøyelsen.

Denne pranayama teknikken kjøler også ned sinnet ditt, det roer ned tankestrømmen og øker fokus og konsentrasjon. Du kan også gjøre Sitali pranayama for å kjøle ned hete følelser, som sinne, irritasjon og aggresjon.

Praktiser Sitali Pranama

mellom 1-3 minutter, eller opp til 26 komplette innpust og utpust.

Hvis du legger merke til at tungen din smaker bittert eller forandrer smak, er det er tegn på detoksifisering. Det er ett godt tegn, det betyr bare at pranayama teknikken gjør jobben sin. I det du fortsetter, vil tungen din bli søt igjen.

 • Dan Colici sier:

  Hei Julia, takk for veldig fin demonstrasjon av sitali teknikken. Som yogalærer, jeg synes du formidlet den delen av yoga som er egentlig yoga, forbi pust og teknikk. Så ekte og inspirerende!
  Om Devi Ma

  PS Jeg er svært selektiv med min yoga krets, for yoga er så dypt ærlig for meg. Du rørte meg fra første sekund, det var så ekte og dypt, og du nådde gjennom skjermen at det føltes som å være i samme rom. Du har en vakker gave!

  • Julia Stormoen sier:

   Wow Dan! Tusen takk for vakre ord og dyp mening <3 Sjelen min strålte av glede når jeg leste denne meldingen på morningen. Tusen takk 🙂 <3

 • >